Дани от „София ден и нощ“ Вдига Сватба! Вижте коя е избраницата:

Дани1Димитър Илков, известен като  Дани  от „София ден и нощ“ обяви, че вече е сгоден, и в най-скоро време ще бъде женен мъж.

Актьорът обаче няма да се бракува нито за Рая, нито за Галя, нито за Зара, нито за която и да е от останалите му екранни партньорки, а за неизвестна на широката публика гримьорка на име Надя. Двамата се запознали покрай снимките на риалити сериала, където хубавицата отговаряла за макиажа на актьорите.

В рейтинговото филмче атлетичния брюнет подлуди аудиторията с любовната си драма с Рая, с която по това време бе интимен и в живота. Хиляди тийнейджърки, влюбени в екранния Дани, ежедневно се скупчваха около  мястото, където се намира  прословутата квартира на Боби –  на столичния бул. „Дондуков”.

Те клечаха с часове, само и сам да зърнат кумира си, а по време на снимки на екипа му се отваряла сериозна работа да ги разгонва, за да не попаднат в кадър.

Дани и Рая1Дани и Рая бяха заедно и в реалния живот, като връзката им продължи повече от година. Той обаче иска семейство, а танцьорката Михаела Павлова, както е истинското име на екранната Рая, смятала, че й е рано да се жени. Освен това Дани има пораснала дъщеря от предишна връзка, но зарязал майката, въпреки че не спирал да се грижи за детето. Рая се страхувала, че влюбчивия Дон Жуан Митко може да зареже и нея с някое бебе и това да сложи край на кариерата й. Дани е показал, че не може да е само с една жена. След като завъртял главата на стройната блондинка Надя – столична специалистка по макияж, той й заръчал да избере дата за сватбата им.

ДаниИлков стана звезда  в хитовата поредица „София ден и нощ“, но малцина помнят, че през 2010 г. получи награда – второ място  в конкурса за най-секси мъж на годината. Той се занимава с кино от дълги години. Имал е малки роли в клипове, реклами, различни продукции и даже е работил два месеца с Брад Пит.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *