Гъмов и Преслава си легнаха заедно, Бирмата бесен сипе закани

Преслава леглоПреслава и Гъмов продължават да се правят на влюбени във ВИП Брадър и всички съквартиранти ги приемат като двойка.

Двамата се изпиват с погледи, сядат един до друг, гушкат се и са на път да получат Оскар за пиесата „Ромео и Жулиета“ в къщата. Те даже решиха да си легнат в едно легло, но бдителните съквартиранти, които уж дълбоко спяха, наскачаха по леглата и започнаха да ги следят какво ще направят. Ама те ли са, ама заедно ли са, се носеше шепот от всички страни.

Докато двойката се гушкаше и леко се гъделичкаше, Люси Иларионов чак се изправи в леглото, за да не изпусне нещо. Когато Гъмов се зави през глава и задряма,  Люси припълзя до Преслава и й определи среща в тоалетната. Там я уговори да си сменят местата и после тихичко си легна до актьора. И понеже той остана безмълвен, Люси му пусна ръка. Гъмов измърка щастливо, но напипа туловището му и подскочи. Цялата спалня с уж дълбоко спящи съквартиранти се разтресе от смях.

И докато новоизлюпената двойка се наслаждава на чувствата си, държи се като в детска градина и забавлява всички, Бирмата е бесен. Според някои публикации, той бил побеснял, че Преслава го прави за смях пред цяла България. Докато била навън, той задръствал телефона й със заплашителни или умолителни съобщения, а когато ходела по участия, в заведенията неотлъчно стояли гардовете му и следяли какво ще направи.

Младият милионер преосмислил чувствата си и решил, че си иска любимата обратно, но дали това ще стане, ще видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *