Голият Директор Лъснал Дибидюс за Отмъщение! Взел 200 бона от „Америка за България“! Виж Тук:

Такова чудо не беше се случвало дори в обръгналата на най-грозни скандали и сеири България – директор на елитна столична гимназия и съветник на министър да лъсне чисто гол в домашно порно! Е, вече и това е факт!

Съветникът на Меглена Кунева в Министерството на образованието, който бе изтипосан с порно селфита в сайта на столичното 51-во СОУ, на което е директор – Асен Александров, е станал жертва на лично отмъщение, научи Скандално.нет.

Вероятно зад резила стои някой близък до мастития школски шеф и министерски съветник, поясниха източници от прокуратурата, които вече нищят мегаскандала. Позорните снимки, на които педадогът лъсна по щръкнал пенис бяха публикувани първо в няколко централни вестника, след което скандалът бе подхванат от интернет сайтовете и телевизиите.

Покрай патакламата стана ясно още, че Александров е бил бутан от вицепремиера за нейн заместник начело на Министерството на образованието в бъдещия служебен кабинет.

Компрометиращите кадри видяха бял свят на 5 януари, когато бяха качени на страницата в интернет на управляваното от Александров училище „Елисавета Багряна“. Засега няма категорични данни дали снимките са видели бял свят заради небрежност или пък става дума за жестоко лично отмъщение.

Упорито обаче се заговори, че е твърде възможно излагацията да е спретната от съпругата на Куневия съветник – Мария. Причина за секс вендетата може да е афера на палавия директор.

Според мълвата, от известно време Асен въртял любов с журналистка, която държи ресор „Образование“ в голям всекидневник. Каква е истината за скандала обаче ще нищи прокуратурата.

Но от кадрите е видно, че те са изпращани до някого като ММS, тъй като се вижда логото на мобилен оператор, абонат на който очевидно е голият педагог.

В сряда вече стана ясно, че софийската районна прокуратура (СРП) е разпоредила проверка на изтичането на голите снимки. В съобщение от държавното обвинение потвърдиха, че фотосите се появили на официалната интернет страница на училището, в което Александров е директор. Според прокуратурата фотографиите на Асен Александров са с определено порнографско съдържание. В хода на проверката ще бъде проверена автентичността на изображенията, както и кой е техният разпространител, а след приключването й ще бъде преценено налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер.

В пестеливото си обяснение по издънката гонещият шейсетака Асен Александров призна пред медиите, че кадрите били само „частично автентични“. В другата им част (вероятно има предвид най-щекотливата- подкръстието) вероятно ставало дума за колаж.

„Аз имам много снимки на телефона си, например от плажа. И съм сигурен, че някой е хакнал телефона или компютъра ми, за да ги използва за тази цел“, излезе със своя версия разпищоленият педагог.

Александров намери сили да прехвърли вината за унизителния скандал върху анонимник, който целял „лично отмъщение“, но отказа да навлезе в детайли.

Специализирана експертиза обаче доказа по безспорен начин, че снимките са напълно автентични и не са били обработвани допълнително.

Шокиращата история с голите снимки на директора освен прокуратурата ще нищи и шефката му Меглена Кунева. Пиарката на Образователното министерство Румяна Лесковска обясни, че ведомството вече прави проверка и ще вземе мерки.

Педагогът Александров е в екипа на Образователното министерство, където държи ресор „средно образование“.

„Среден пръст за средното образование“, „позор“ и „ад“ са част от определенията на българите в социалните мрежи, потресени от гнусната ситуация.

Учудващо е, че вече дни наред Александров не подава оставка нито като директор на гимназията, нито като съветник в министерството на Културата. Същевременно родители на ученици от гимназията „Елисавета Багряна“ настояха директора да бъде незабавно освободен от заемания пост. Преподавателите от училището също са в шок и не знаят как да реагират. Пред тях Александров се кълнял, че всичкотова е една „страхотна лъжа“, но те не му вярват особено.

СЛЕДАТА „АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ“
51-во СОУ под управлението на Асен Александров е спечелило грант от 200 хил. лв. от фондация „Америка за България“. Парите били предназначени за оборудване на кабинети по биология, в които учениците да развият екологичното си мислене и интерес към природата. В социалните мрежи вече се шегуват, че с голите си снимки директорът Александров сам провокира любопитството на хлапетата към анатомията като част от голямото семейство на биологията. Вероятно така е решил да усвои и лапне сам всички пари от грантовото финансиране.

В профила си във фейсбук директорът-нудист е качил снимки на внучките си, още бебета. На една от тях Асен позира заедно със съпругата си Мария, като бабата и дядото са гушнали по едно бебе. Според фотосите, достъпни публично дори за хората извън приятелския му кръг, Асен Александров е фен на разходките сред природата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. този си прилича на гей отвсякъде ….дали не е педераски скандал това ?!!? някой да му отмъщава ….. а че снимките са автентични е ясно !!!

  2. Те соросоидите всички са педали! Така че, може и да си прав!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *