Глория наказа Симона с вечерен час

Глория СимонаФолк певицата Глория и щерка  й Симона Загорова гостуваха в телевизионно предаване и разкриха любопитни  детайли около живота си.

За пръв път стана ясно,  че наследницата на Гло не се е насочила към фолк жанра, като бъдеще, въпреки че има записани парчета, а желае да се развива в поп музиката. Симона  тази година ще завърши гимназия  и се е ориентирала да се запише  във висше учебно заведение, в което се учи, както поп и джаз пеене, така и актьорско майсторство.

Глория  не пестяла пари и  изявила желание да я изпрати в чужбина, за да следва, но Симона искала да учи зад граница само за магистратура, а  бакалавърската  степен иска да я изкара тук.

Таткото Илия работи и живее в чужбина,  обаче  няколко пъти в годината  се прибира , за да види наследницата си и да й даде основни напътствия  в живота, след което пак си занимавал. Малката признава, че основно  я е отгледала майка й, а таткото винаги й е липсвал.

В новогодишната нощ и Глория, и Симона са били на работа, пяли, за да веселят различни компании. За момичето това е бил първият празник, изкаран на работа. Но поне  на Бъдни вечер майка й винаги е отказвала ангажименти, за да  бъдат заедно в един от най-светлите християнски празници.

За да покаже, че още има контрол над „малкото“ си момиче, Глория подчерта, че въпреки пълнолетието на дъщеря си,  все още й налага вечерен час, който стриктно трябва да се спазва. През лятото я пускала с приятели до полунощ навън, а през останалото време изисква до 22 часа Симона да се е прибрала у дома, а ако тя закъснее, две седмици е наказана да не излиза от къщи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/ah1jZKV8Fa8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *