ГЕРБ СИ ОТИВА! Даже Платените Социолози вече признават, че Мафията на Борисов ГУБИ ИЗБОРИТЕ! Вижте с колко %:

Ако изборите бяха днес, „БСП за България” щяха да вземат 26 % от гласовете срещу 24 % за ГЕРБ.

Това плахо огласиха от агенция АФИС по Би Ти Ви.

За пръв път в тази предизборна кампания социолозите се засрамиха от гигантската гербаджийска манипулация, в която участват и признаха едни 2 % преднина на БСП. Което пак си е дърта лъжа, но поне по-малка и не толкова биеща на очи. Защото според независими проучвания на общественото мнение, на тези избори левицата ще бие ГЕРБ с поне 10 % разлика. И ние от Skandalno.net предричаме, че с приближаването към сакралвана дата 26 март, социолозите все повече ще вдигат процентната преднина на БСП. За да не им се налага после да влизат в обснителен режим, а народът тотално да спре да им вярва.

Но да се върнем на социологическото проучване на агенция „АФИС“. Според него подкрепата за Обединените патриоти е паднала на  7,2 %, а след  тях са ДПС с 5,7 %. Прехвалената ВОЛЯ на Веселин Марешки и Реформаторите, заедно със Светльо Витков са на ръба да влязат в парламента, като Марешки е паднал на  4,3 %, а хората на Лукарски са с  3,8 %.

Избирателите харесват повече програмата на БСП в сферата на здравеопазването, образованието  правата на наемните работници и борбата с безработицата.

Освен това подкрепят увеличението на пенсиите и безлихвените жилищни заеми за млади семейства.

От предизборните обещания на ГЕРБ пък с най-ниско доверие се ползват заявките им за увеличение на доходите и заканите им да спрат бежанската вълна.

Социологимеското проучване на АФИС наруши омертата на агенциите да лъжат и мажат до последно в подкрепа на ГЕРБ

Малко по-късно вчера и ЕСТАТ по поръчка на Нова телевизия излезе със свое проучване. Изцяло герберските медия и агенция не си позволиха да дадат предимство на БСП, но признаха, че „силите са изравнени и червените водят с част от единия процент“.

Истината обаче я каза Иван Гарелов, който не е социолог, но добър журналист и има наблюдения върху случващото се в страната. Разликата от 2 %, която признават социолозите, всъщност е много по-голяма. Тя е 6-7 % към момента и продължава непрекъснато да се увеличава. ГЕРБ отдавна знае, че губи и е увеличила агитацията си до максимум. Борисов и ко се опитват да скрият този факт, но всички виждат какви отчаяни гербаджийски напъни текат по всички телевизии, а водачите им на листи обикалят по три града на ден, за да обещаят неизпълнимото. С което обаче не печелят, а губят.

Проучването на ГЕРБоугодната социологическа агенция ЕСТАТ

От своя страна БСП знае, че печели, затова и присъствието й в кампанията е по-ненатрапчиво. Няма го тоя отчаян и трескав щурм към медиите, няма я тази истерия.

Социолозите мълчат, или изкривяват истината, но дори те не могат да не признаят, че корумпираната колониална герберска каруца се е обърнала.

На 26 март разликата между двете партии (ГЕРБ и БСП) ще е близо 10 процента в полза на левите, казват дозина авторитетни политически наблюдатели, на които обаче нито една от спонсорираните от ГЕРБ национални телевизии не дава думата и те пишат прогнозите си във Фейсбук.

И така, 20 дни преди изборите у нас, резултатът е ясен:

Борисов си отива!

Той стигна дотам, че лицемерно заяви, че щял да направи някои политически отстъпки, за да не се стигнело до парламентарна криза. С две думи пръв капитулира и задкулисно намекна на БСП, че е готов да се коалира с тях.

Социалистите обаче са твърдо против!

А излезе ли веднъж Бай Х*й от властта, възможните му ходове са два: Единият ще е безкрайно да бламира заседанията на парламента, пак да кара депутатите си да не ходят на работа, за да проваля кворума. Докато не предивика втори извънредни избори, на които вече ще падне с много на малко.

Вторият му ход е мъжки да признае разгрома си и да стане градивна опозиция.

Само че 90 % от българите се съмняват в мъжеството му да го направи.

Затова и без да сме социолози, ще кажем – ГЕРБ ще падне, а заради нарцисизма си, Борисов ще дозакопае партията си. ГЕРБ бе създадена изкуствено за и около него и ще си замине напълно естествено заедно с него.

Но Борисов има поне две утешения:

Магнолията го чака.

Кметът на Симитли също!

Така че няма да е самотен.

Сбогом, Бойко!

Няма да ни е мъчно без теб! И гори в Ада, продажнико! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Герб и другите които ограбиха държавата и докараха народа до просешка тояга, не би трябвало да спечелят.
    Но, ако те, или по-точно, ако богаташите дадат пари както на циганите, така и на гладуващите и изпаднали в депресия българи да гласуват за тях, те може и да спечелят. Възможно е и фалшифициране на изборите. В държава каквато е България в момента всичко е възможно. Да се надяваме че всичко ще бъде наред, БСП ще спечели изборите и ще направи всичко възможно да възстанови справедливостта, редът и законността в страната, и да накаже колкото е възможно повече престъпниците, поради които народът тъне в глад и мизерия.

  2. Най-много ми хареса последното изречение от статията! Направо ме изпълнихте! Явно има още смели хора в българската журналистика. Моето мнение е, че се повтаря същата социологическа манипулация, както при президентските избори – уж бяха равни или ГЕРБ с малко водеха, а накрая – близо 30% разлика. Хайде сега да не е 30%, но и на 20% ще сме доволни.

    • И на по-малко ще сте доволни!!
      ДПС ВИ ЧАКА С НЕТЪРПЕНИЕ!!!
      Никой няма да ви позволи да докарате страната до нова национална катастрофа!!

      • А ти случайно да не някоя мутра от кохортата на Боко Рапона? ! И тъп ли си,че се правиш, че не знаеш- ами Тиквата,глупако,управлява с ДПС, въпреки ,че публично уж се плюят !

  3. Чичо, ДПС управляваха с Бойко неофициално – направи справка, че най-важните законопроекти минаха с гласовете на ДПС – за 16 млрд дълг, за службите и т.н. При ГЕРБ Пеевски процъфтя – неговата Водстрой е рефинансирала дълговете си за над 100 млн чрез Българската банка за развитие с принципал Вл. Горанов. Първо се информирай, след това показвай интелекта си.

    • Ти не разбра!!
      Официално ви чака ДЪПЪСЪ!
      Както през 2005година!
      Не виждам с кой друг може да се коалирате за да управлявате!!!
      Никой не ви иска защото ще завлечете и него в блатото както през 2013 г.
      ЗАБРАВИ ЛИ????????

  4. Абе, чиче! По твоята логика дай да оставим този завършен идиот да ни упрявлява, заради страха ти от ДПС. Я се напъни и се сети чии бяха медиите по времето на Борисов – на Пеевски! Кой печелеше големите обществени поръчки – Пеевски. Кой открадна Булгартабак и фалира КТБ – Пеевски, заедно с кумира ти! Тогава кой е управлявал с Борисов?
    ДПС! Нещо да кажеш?

  5. Мисля,че на тези избори главното е оцеляването като нация-до сега нещата вървят зле няма вече турско робство и има присъствие и тогава сме били най добре.Приемат се пришълци мюсулмани които застрашават нас като държава,приемат се решения вредни за държавата и губещи.Всички са крали и сигурно ще има пак такива истории но важното е да се съхраним като нация.не мислете,че в Германия и във Франция политиците не крадат.Надявам се българите утре да вземат правилното решение,а то е ……………….да гласуват.Защото много добре знаят,че има турски партии които имат послушни гласоподаватели и така сме губещи.Лека нощ на всички!

  6. КАКВО СТАНА БЕ, МАЙ ГЕРБ ВИ БИ ПАК(ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ) КАТО МАЧЕ У ДИРЕК!!! :)

  7. Вече никой не се съмнява че БСП ще спечели изборите. Но най-голям непростителен грях ще бъде ако се коалира с ГЕРБ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *