Георги Марков: Есента през 2022 г. е като есента през 1989 г. – Следва Разпадането на ЕС

През ноември 1989 година падна стената на комунизма. През ноември 2022 година ще падне стената на глобализма.

На 9 ноември 1989 източногерманците събориха Берлинската стена. На 8 ноември 2022 Тръмп ще събори крепостта на неолиберализма.

На 1 септември 1989 никой в България не мислеше, че ще си отидат Хонекер, Живков и компания, а Чаушеску ще бъде убит. Но това се случи.

На 1 септември 2022 никой в България не мисли, че ще си отидат Щолц, Рюте, Проди, Фон дер Лайен и тукашните им неолиберални марионетки. Но това ще се случи.

Есента на 1989 г. минахме без война, сега тя бе неизбежна. По Коледа нищо няма да е същото.

P. S.: СВЕЩИТЕ И ФЕНЕРЧЕТАТА ЩЕ СА НАЙ-ТЪРСЕНАТА СТОКА В ЕВРОПА В ЗИМНИТЕ МЕСЕЦИ. СЛЕД КОЕТО ЕС ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ!

Георги Марков във фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Алилуя! Слава тебе Господи!Гореизброените трябва да ги обесят на стълбове,за назидание!Ама да вземат и нашите отрепки,за компания по стълбовете!

  2. Оказва се, че не само светът не изолира Русия, СОЛИДАРИЗИРА СЕ С НЕЯ. И най- важното африканските страни проумяха сложните геополитически реалности, ние обаче сме упоритите тъпаци на света.Ние,които заедно с украинците сме най-близки исторически и културно с Русия, ние загубилите една трета от населението си за последните 30 години „демокрация“, ние поведохме списъка на мразещите. Такава подлост светът не познава. Днес си позволих да напомня на Веселина Томова, че да критикуваш всички не е път към каквото и да е решение, че засега поне Костадинов показва форма на истинска борба с колониалното ни статуково и се удивих от светкавичната реакция, бях изтрит. Е как може в такова общество да има някакъв напредък, общество с повече партии и „лидери’ от която и друга страна в Европа.. Майната му на такова общество.!“Le retour de la Russie en Afrique: surprise ou processus parfaitement logique?“

    • Г-н Колев, тази турска пача няма как да каже нещо добро за българска партия. А си написал нещо против ДПС веднага биваш изтрит. Такива са и повечето тролове при нея, мразят българите.

  3. казал съм го през 2018г и пак ще повторя-ес се разпада в края на 2024г..тогава изтича и радевия мандат…ще сменяме орбитата…но и да се знае… ще има и лек кръвопуск…

  4. ЕС в този вид няма бъдеще. Жоро Дантелата казва очевидна истина.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *