Георги Кадиев: Спецов е дребен измамник в сравнение с новия шеф на НАП

Кадиев във Фейсбук: Гледах Румен Спецов по бТВ сутринта. Най-нагло лъжеше как фирмата му „Грайнър“ нямала задължения по ДДС, защото на покупките на зърно нямало ДДС. Всъщност, към периода, за който се отнася ревизията ДДС има и точно за това данъчните са му съставили ревизионен доклад, предшестващ ревизионния акт. Като собственик и управител на фирмата Спецов получава ревизионния доклад, разбира, че нещата отиват към акт от над 1 млн. лв. и продава фирмата си на малоимотно лице с 24 фирми, преди да е излязъл ревизионният акт. НАП и до днес не е взела и 1 лев от този акт, а Спецов си купил апартамент в Дубай за 1 млн. лв… Казусът е прост, та прост. Данъчният измамник Спецов никога не би трябвало да доближава НАП, а тия си го направиха шеф.

Наследникът му на поста Борис Михайлов? През 2004 група служители на НАП възстановяват ефективно 3 млн.лв. ДДС на фирма, която уж била „изнесла“ 12 млн. чифта мъжки обувки за Кипър. Митническите декларации за износ се оказаха фалшиви, а в Кипър живеят има-няма 250 хил. мъже. Групата от 5-ма данъчни, сред които и настоящият шеф на НАП е арестувана, Борисов е гл. секретар на МВР, Камен Ситнилски е наблюдаващ прокурор. Има досъдебно производство и данъчните са освободени от системата. По-късно Борис Михайлов е обявен за невинен и дори осъжда прокуратурата за това, че го била арестувала незаконно. 18 години по-късно, днес Борис Михайлов е шеф на НАП – по волята на служебния кабинет на Румен Радев.

В НАП всъщност има много честни служители. Но те никога не получават шанс. Ето това е „превзета“ държава. И с това трябва да се преборим като общество. Няма да е лесно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Не „няма да е лесно“, а „няма да стане“! Изграденият манталитет, че ако си оставен да пазиш кацата с мед, колкото и да изядеш, не ти се зачита, с нищо не може да се промени. Всеки българин оказал се в това положение, веднага е готов да се облажи. Останалите може да му завидят, но няма да го осъдят, защото си знаят, че биха направили същото. Манталитет не се променя, освен при дълга окупация. Нищо няма да стане в обозримо бъдеще.

  2. Има и друго. Слагат изпечени крадци за шефове на НАП за да могат ефективно да ни окрадат. Само, че кражбата е занимание самотно и егоистично.

  3. За тези 30 години си отгледахме такива мошенници, такива продажници, че цялото ни общество е вече като болно от проказа, за която няма лек.Такава демократична наредба, в която обществото е разделено на „тревопасни“ и хищници от всякакъв калибър естествено беше проектирано от нашите демократични благодетели. С малко печатани долари, те развратиха и голяма част от интелигенцията и направиха медиите ни прислужващ персонал. Важна за Янките остава само територията ни, в която хаосът и бедността не оставят никакъв шанс за народа ни. И най-голямата беда е, че самият президент се оказва най-ерудираният продажник. Прочете ли той декларацията на Путин за световната сигурност, ще продължава ли да ни убеждава колко полезно за нас е участието ни в т.н. Триморие. Конфликтът с партията, която го издигна за президент не е ли показателен за поредната политическа поръчка на хегемона, която се е втурнал да изпълнява. А вие простолюдието ВЕРВАЙТЕ и ходете на избори, за да се утвърдим като неспасяеми глупаци.

  4. Спецове бил ,,дребен“ измамник, та си купил имот, чак,в Дубай – гражданин пише.
    Аз четох, че и майката на Д.Пеевски си купила, вила в Дубай, ама за нея, защото сигурно е много важна, никой не смее и да спомене.Вилат, с която се е сдобила, след 2017 г.е оценена на около 580000 долара, а сега и там цените скокнаха.Щом Този Спецове, ще проверяват, да проверят и нея, ама всеки знае, че на нея и дие, никога никой нищо няма да направят

  5. Лицемерие когато един мошеник обвинява друг в мошеничество. Кадиев, кажи какво стана с твоята партийка, която събра О гласове, за която никой не е гласувал, даже самият ТИ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *