Ген. Валери Григоров: Половината партии са под контрола на Борисов и американското посолство! Ето кои са те:

”Голяма част от политическите партии, които ще участват в парламентарните избори, са под прекия контрол на Бойко Борисов.

Не е тайна, че част от тях са и директно финансирани от Борисов и от партия ГЕРБ. Други няколко партии пък се финансират и направляват от един център, който се намира в САЩ”.

Това заяви днес в интервю за Българското национално радио ген. Валери Григоров, бивш директор на Гранична полиция и учредител на коалиция ”Ние, гражданите”.

Той е на мнение, че демонтажа на зловредното авторитарно управление на Бойко Борисов трябва да се случи през ляво-консервативна партия като БСП, която към момента се явява единственият гарант за демократичния и правов характер на държавата.

„Страната ни е окупирана и на нейна територия си дават битка поне три чужди разузнавателни централи. Като някои от тях директно нареждат на васалното правителство на ГЕРБ. Новата студена война между Изтока и Запада е факт, а България е на прифронтовата линия. Няма как това да не влияе и върху политическата ни система. Затова и САЩ, и ЕС са разгърнали за предстоящите избори у нас по едно свое витрило от свързани и подчинени на тях партии, чиято цел е да късат живо месо от все по-обедняващата и олевяваща маса българи, които иначе биха гласували за БСП“, заяви ген. Григоров.

Като пример за такива бутафорни партии той приведе „Има такъв народ“ на Слави Трифонов и „Републиканци за България“ на Цветан Цветанов. Никак не е случайно, че тези две партии не се включиха в анти-правителствените протести през лятото. Свързващото звено между Слави и Цветанов е официалния спонсор на последния – Павел Вълнев. Излязоха документи, които показват, че господин милионера с бизнеси в САЩ спонсорира едновременно и „Има такъв народ“, и „Републиканци за България“.

„Това са проекти-патерици на ГЕРБ, чиято задача е да оберат протестния вот на избирателите, а след изборите да се коалират с Борисов. Тази игра Борисов я играе на всички избори – и с Реформаторите, и с Патриотите, и с АБВ..“, каза той.

„Другото витрило от партии са онези, финансирани от американското посолство – Да, България и ДСБ, които се коалираха. А също и коалицията „Изправи се, Мутри вън!“ на Мая Манолова и „Отровното трио“. Тези субекти се пръкнаха от средите на американските НПО-та и въобще не работят за българския национален интерес. Бих ги определил по-скоро като чужди агенти на заплата“. Много интересни са паричните транзакции и движенията на Мария Капон, на базата на които също можем да заключим, че госпожата е свързващо звено в този политически сектор, категоричен е ген. Григоров.

Според ген. Григоров съдебната власт у нас е под контрола на главния прокурор Иван Гешев и на депутата от ДПС Делян Пеевски, а Висшият съдебен съвет е политически орган, вече напълно овладян и проконтролиран от премиера Борисов и депутата Пеевски. „Сигурен съм, че в света през 2021 г. няма толкова корумпирана и феодализирана държава като България“, заяви ген. Григоров. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Ами той и президента Радев е със Цветанов,каво лъжеш хората,че не бил един от тях?

  2. И защо толкова време дреме този гарант? Какво точно гарантира освен Десините изцепки.

  3. ЩОМ ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА,ИЗВАЖДАЙТЕ ГИ.!!!!! САМО ХВЪРЛЯНЕ НА ПРИКАЗКИ В ПРОСТРАНСТВОТО Е МАНТАЛИТЕТ НА ГЕРБ.АКО ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ Е ВЯРНА ,ТО СЕ ОКАЗВА ,ЧЕ БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ ЗАЩИТАВАЩИ НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРИС НЯМА.НО ПАК ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ–ДАЙТЕ ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ.ГЕН. ГРИГОРОВ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КАК СЕ ПРАВИ,НА ГОЛИ ТВЪРДЕНИЯ НИКОЙ НЕ ВЯРВА.

  4. Ген. Григоров!!! Твърде любопитно е, ТИ на кого си подчинен, а?????????? Само не казвай, че си „самостоятелна единица“, че ще ме разсмееш!!!!!!!!!!! ТИ пред кого превиваш гърба си в удобна поза????????? Ами, ако Слави реши да ти търси отговорност за приказките при положение, че не са верни????????? Тогава какво???

  5. Журналята от ден на ден са все по-неграмотни! Добре е да отворят правописния речник и да видят как правилно се пише „ВИТРИЛО“. Аман от неграмотнници…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *