Гарелов: Президентът се е Загубил! Флиртува с Про-Американски и Анти-Руски партии, обърна Гръб на БСП

„Президентът Радев флиртува с мини-партиите от т. нар. „градска десница“ и с неолибералните кръгове около НПО-тата – все структури, които са с американско финансиране… Оставил се е същите да му влияят и все повече се разграничава от левицата. Неолиберални НПО-та влияят на президента. Заради участието си в протестите, смятат, че влиянието им сред народа е нараснало. Може и да е така, но едва ли тази подкрепа ще е толкова голяма, че либералната проамериканска десница да влезе в парламента и да диктува накъде ще върви страната““, заяви днес Иван Гарелов в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

Президентът се лута в отношението си с предимно левия електорат, който го избра. Не знам дава ли си сметка, че без подкрепата на БСП той няма как да бъде избран отново за президент“, категоричен бе Иван Гарелов. Журналистът припомни, че и ДПС вече иска оставката на Радев. „Как си представя той, че ще спечели втори мандат, при положение че единствената парламентарно представена партия, която го подкрепя е Столетницата. Да кажеш градската десница да е в някакъв подем и настъпление – но не е!  Едва ли някоя от тези партии ще събере необходимите гласове за да влезе в парламента.

Според журналиста, Румен Радев е на път да се изгуби в дебрите на политическата джунгла и най-ярката илюстрация за това е противопоставянето му на партията, която го избра – БСП. „Не зная какво му е в главата, но той отива в някаква крайност. Виждам че е установил доста близки отношения с бившата вътрешна опозиция в БСП, която напусна партията и сега играе за ГЕРБ“, разочарован е Гарелов.

„Корнелия Нинова спазваше дистанция от Радев – тя никога не е натрапвала огромната си заслуга за избирането му за президент. Нито пък той – той винаги е заявявал, че не изразява интересите само на една партия, но в своите позиции винаги е бил по-близо до БСП. И преди няколко месеца последва една канонада от негови действия, които за мен са необясними. Едно от тях беше инициативата му в Талин България да председателства проекта „Триморие“, който по същество е американски и е за война срещу Русия. Едва ли предимно левият електорат, който избра Радев, е щастлив от тези негови действия“, анализира Гарелов.

Гарелов посочи още, че президентът сам е попаднал в капана, който си постави: „Радев избърза да обяви, че датата на изборите трябва да е 28 март. При това го направи без да викне политическите сили и да се консултира с тях. Аз няма да коментирам това негово решение. Само ще цитирам няколко медии, близки до левицата, които написаха, че с това Президентът директно е подарил четвъртия мандат на ГЕРБ“. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Радев влезе в открита война с Борисов. Всички знаем, колко е подъл и отмъстителен вторият. Левият електорат добре, но кои са БСП? БСП все още нямат едно лице. Там се води някакво боричкане, някакви напущат групата, други се стаяват. Кой би заложил на тази нееднородна армия? Радев е войник, той добре съзнава, че няма право да допусне пробив, а в БСП има не отделни негодници, а цяло колаборационистко ядро, което е готово на сътрудничество с Борисов. Леви били… Леви са избирателите им, а върхушката си е дясно-либерална. Аз лично симпатизирам на Нинова, но синът и живее в САЩ, патриотично! „Десните“ малки партии кои са? Синовете на БКП, „осъзнали“ и те не знаят какво. Радев постъпи мъжки, като застана зад хората, но е съмнително дали някой ще му върне жеста, след като „приятелският огън“ му разпорва гърба там където би трябвало да е най-сигурно. Триото е в пъти по-добър избор, защото и те са заложили всичко, а Нинова е заложник на собствената си демокрация. Най-добрият показател, кой е истински враг на Борисов, може да намерите в поведението на троловете му. Бясно и олигавено от злоба плюене на Радев и триото, лека роса за Нинова и мълчалива надсмешка на БСП. Ясно е коя врата е открехната и върху коя коват с цигански пирони! Надявам се във вашето кладенче, все още никой не е плюл?

  2. НАРОДЕ ПРОМЯНА ЩЕ Е ВЪЗМОЖНА САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО МАСОВО СЕ ГЛАСУВА ЗА БСП

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *