ГАЗА Е НАШЕТО БЪДЕЩЕ – Затвор на Открито БЕЗ ЕЛЕКТРИЧЕСТВО, ХРАНА И ГОРИВО“

„Голяма част от град Бейт Ханун в североизточната част на анклава е изравнена със земята. Израелското министерство на отбраната каза, че е наредило „частичната обсада на ивицата Газа да премине в пълна“, предаде Би Би Си.

„Без електричество, без храна, без гориво, без лекарства“ – гласи заповедта. А ние ще добавим, че за сметка на това над главите на местното население вече се сипе бял фосфор, както съобщи „Ал Джазира“

Каква е вината на цивилното палестинско население, за да бъде подложено на подобно изтребление с глад, жажда, мрак и спиране на всяка ежедневна дейност, битова и професионална – без ток, без газ, без бензин? Западните поддръжници на Израел демонизират Русия, която обаче никога не стори това с мирните украински жители. 

Палестинците са натъпкани като сардели, без жизнено пространство в теснотията на тая „ивица“. Ще избухнат болести, а доставките на лекарства са спрени и дори спешната лекарска помощ ще бъде невъзможна при липсата на електричество и гориво. Два и половина милиона обречени ще загинат под равнодушния поглед на света! Там има пеленачета, има новородени – и те ли подкрепят Хамас и трябва да бъдат наказани? Какви са тия присъди „ан блок“?

Ама какво ни пука за палестинските деца на нас, в Колонията – ние ще си проектираме връз Сбирщината ту украинското, ту израелското знаме. Но на мен тая „пълна обсада“ на жени, деца и старци ми напомня обсадата на църквата в Перущица.  

… И ООН отгоре през гъстия дим гледаше на всичко тих, невъзмутим.

Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Няма никакво оправдание за отнет детски живот – дори и само един!Няма значение кой извършва такова убийство и няма никакво значение причините поради които то се допуска. Лично за мен няма по-голям грах на този грешен свят. Тези които обременяват съдбите си с такива грехове ще ги съди Всевишния, но и ние няма да бъдем безучастни. Няма милост за убийствата на деца. Няма и няма да има!

    • Много либерално……. демократично и хуманно. Само че…….
      Когато ти вземат земята, водата, децата и те избиват масово народа, това се нарича геноцид ……. На същите „благинки“ са били подложени българите векове наред от турците.
      Сега положението ни е още по-лошо, но за разлика от турско, по-голямата част от шебеците населяващи България не се усещат, че ги шибат и избиват.

  2. За съжаление Милена, газа не е нашето бъдеще а настояще за много от българите и то без да са не удряли с ракети. До това положение ни докараха същите чифуто-рептили и техните местни еничари, за да ни прогонят, избият и заграбят Българската земя.
    Българинът обаче е железен (тенекиен бабайт, както казват турците) и не усеща оковите, които му сложиха преди 35 г., ножа с който го колят и дебелия рязан …. в задника на децата си. Повечето дори са щастливи от робството си, щото някой щял да ги похвали, че са добри европейци…… щом мразят освободителите си. Пълна и тотална олигофрения!
    Чак да те хване яд, че предците ни са се бунтували на всеки 12 г. срещу турците и да намразиш руснаците, че са отложили избиването и заличаването със 150 г. на такова продажно племе.

  3. Нова порция пророчества от Кшищоф Яцковски

    Светът е изправен пред голям биологичен удар, който се направлява от няколко държави. Не целия свят. Няколко държави. Много лидери на много държави знаят за това и се страхуват от противниците.
    Най-после ще се създаде нова, напълно легална международна, икономическа, финансова зона. Съединените щати са свикнали да живеят за сметка на целия свят от десетилетия. И сега тази привилегия им се отнема.
    Байдън си беше наумил, че няма да се бие цялото НАТО, а само няколко страни. Споменах пет-шест държави и вече тече подготовка, която се забелязва от по-умните. Нещо ще се случи в някои държави, но ще ви кажа как ще изглежда светът след пет години. Мисля, че няма да ме има, но много от вас ще доживеят 2028.
    Иран трябва да се присъедини към БРИКС от януари 2024 г. и закрилата над тях поемат Китай, Русия и Индия. Това е много важно, защото ако Съединените щати и Израел искат да започнат нещо с Иран, трябва да е сега. После ще е късно. Въпрос на месеци е.
    Забележете, че всичко се случва едновременно.
    Сега Украйна съобщава чрез медиите, че иска да отмъсти на Иран, Сирия и Русия с по-мощни оръжия. Но има един проблем, Иран и Сирия не са във война с укронацистите. Как се удря страна, с която не си във война. Може би Германия няма намерение да влиза в големият конфликт, затова искат да се изолират от „желаещите“ за война.
    Не искам да ви плаша, просто редя пъзела от събития, за които западните политици знаят много добре и редят своята безопасност или се подготвят за предстоящото. Време да се готвим за Трета Световна Война, която може би няма да бъде световна, но ще бъде голяма, с участието на много държави и ще се води в Близкия изток, на Балканите и в Черно Море.
    Факт е, че когато се фокусирам върху Нетаняху, виждам откъсната част от Европа. Румъния, Унгария, Чехия, Словакия, Полша. Може би Литва са разделени от останалата част на Европа с граници. Това ще е Европа подвластна за Нетаняху, т.е. западните страни ще се изтеглят, ако се случат определени неща.
    Интересно, но засега не мога да кажа нищо повече по въпроса. Може би под предлог, че защитават границите на ЕU, за предстоящите събития в близко бъдеще. Имам чувството, че това са първите стъпки към разпада на евросъюза. Мисля, че нещо лошо ще се случи на Запад и е време да се запасим с храна. Може би в Германия, но не само там.
    Тук има много по-голям проблем от Украйна и той наближава. Западна Европа, с изключение на няколко страни, не е в крак с Америка в момента. Те не подкрепят Америка и Израел. По-голямата част от Европа ще се оттегли и няма да изпълни договора на НАТО. Може би това вече се случва, но просто не го знаем.
    След изборите в Полша, правителството ще трябва да изиграе ролята на жестока изненада. Някаква изненадваща сцена. Нещо мрачно се случва и в момента. Няколко пъти имам това чувство. Определени неща трябва да се случат. Вече няма връщане назад, прагът вече е прекрачен. Моля да ми повярвайте, това е нещо много сериозно.
    Чувствам се неудобно да ви казвам тези неща, защото звучи малко като научнофантастична история, но го почувствах и ви го казвам сериозно. Нямам добро предчувствие за нас обикновените хора. Напротив, обладан съм от много неприятни и мрачни чувства за бъдещето ни. Не ми се иска да ви казвам, защото това е нещо много сериозно.
    Случващото се, ще обърне света с главата надолу. Виждам сцени, как изхвърлят хора от магазини. Спец. служби гонят хората от магазините, които гледат напълно объркани. Патрули тичат по празни улици, а патрулките светят и хвърчат безцелно. Обърнете внимание, американска военната полиция патрулира в полски градове. Американски.
    Казах по-рано, че полското правителство ще се съгласи с нещо. Но няма да ни кажат, докото не започне да се случва и няма да можем да направим нищо. Ще бъде обявено някаква трета степен, само че това няма да стане. В Полша нищо няма да се случи. Очевидно ще бъде един вид затваряне, но тук няма да сработи. Ще се уплашим, но ще се случи нещо съвсем различно.
    Дами и господа, в Швеция армията вече патрулира по улиците. Германия запечатва полската и чешката граница и въвеждат сериозен контрол, като логично са подготвят за евентуално затваряне на границите. Това го казах преди повече от година.
    САЩ първоначално няма да участват във заформящия се конфликт. Но ще има два-три много силни въздушни удара в Близкия изток. Вероятно в Иран. След което ще настане тишина. Може би два дни. Краткотрайно мълчание.
    Огромен метален резервоар с нещо ще бъде взривен, ще бъде взривен по погрешка, което или ще разболее, или ще убие много хора. Очевидно е нещо с ужасни отрови. Ще бъде голяма хуманитарна катастрофа, която ще убие много хора. Този удар ще бъде нанесен от Израел, но те ще се оправдават, че е случайно.
    Полша със сигурност ще бъде въвлечена в това, което ще се случи. Правителството ни е длъжно да действа по определен план, с който се е съгласило предварително и зависи от решенията на алианса. Нещата ще се развият много бързо след изборите и страната ни да се почувства смачкана като в консерва. След изборите виждам правителство с високи военни чинове. Както беше по време на чумата. Обличаха така наречените експерти във военни униформи.
    Идват лоши времена и блоковете на войната вече се оформят. Съвсем скоро политиците по света, дори няма да го крият, тъй като войната наближава. Не би било неразумно да се запасите с лекарства, някои неща от първа необходимост и фенерче. Сега е точното време. Намираме се в изключително рисков момент.
    Медиите вече не говорят само за война и чума, но включиха и плашилото НЛО. Това е с цел, да бъде използвана срещу нас в даден момент като дезинформация. В бъдеще Полша има различна форма. Ще запази севера и запада. Но на югозапад, ще бъде по-тясна. Ще има формата на бумеранг. Виждам много арменци във Варшава.
    Светът е изправен пред промяна на световния хегемон, Америка ще загуби, а Европа ще се сблъска с много дълбока криза. Държавите, които бяха контролирани от тях, ще се освободят. Америка ще се окаже импотентно положение и няма да има жандармеристи по света да защитава своята лъже-демокрация.
    Спомняте си , веднъж казах в в моя канал, че съюзниците на Съединените щати обикновено завършват много зле. Това е проблем за Съединените щати, но и за нас, защото сме техни слуги и ще ни тласнат към война, за да се бием за техния просперитет.
    Ако доларът се срине, САЩ ще се сринат и ще започне гражданска война, защото тези хора са свикнали да живеят като паразити за сметка на света. Сега въпросът е дали Западът ще приеме голямото поражение и ще се съгласите този нов баланс на силите?
    Ще има много локални войни и за съжаление може да прерасте в глобален конфликт. Зависи кое е по-изгодно за САЩ. Дали ще обяздят хаоса с локалните войни или ще решат да ни избиват масово. Политиците в Европа вършат държавна измяна. Не си правете илюзии, опитват да въвлекат и нас във войната.
    Бих ви посъветвал да не подценявате случващото се в Израел. Светът е изненадан от масираната атака, но това е сценарий. Имаме си работа с началото на нещо много сериозно и се страхувам, че този път ще станем свидетели на възникването на втория постоянен конфликт.
    Ще има сериозно отмъщение на евреите, което ще доведе да още по-сериозен отговор от арабските държави. Ситуацията е доста напрегната. Това ще бъде катастрофа за Иран. Няколко държави са готови за война. Никога не съм усещал толкова конкретна решимост за действие. Няма никакъв изход. Четвъртък 16-ти.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *