Гавра с народните пари! Гаджето на Росен Петров стана сътрудник в НС!

РосенРосен Петров назначи гаджето си Карина на доста апетитна  държавна работа.

Журналистът от партията на Бареков уредил дамата на сърцето си  на длъжност – сътрудник в Народното събрание, без тя да има нужния ценз.

Двамата отдавна са заедно, карат се,  събират се, даже се бяха разделили за цели три месеца. Но любовта е пламнала отново и тръгнаха слухове, че смятат да се женят. Старите нови влюбени не се свеняли да демонстрират публично възкръсналите си чувства и дори се натискали из кулоарите, което пък хвърляло в ужас пуританите в парламента. Те гледали как Петров се натиска с любимата си и го одумвали зад гърба му, а някои се питали какво прави тя в Парламента на работа.

Злите езици говорят, че Карина е най-добра в други неща, а не като сътрудник. В трудовата й биография е записано, че е била танцьорка на пилон в Шумен и в този занаят била тъй добра, че се пласирала за любовница на сикаджията Румен Рачев. Той пък бе убит от бандата на Килърите преди седем години, а танцьорката се премести в София и се захвана да работи в известно бистро на „Витошка“ като сервитьорка.

Кога и как е придобила квалификацията на парламентарен сътрудник не е ясно. Тя била много контактна с клиентите и явно някой е вдигнал ценза й. По какъв начин – никой не може да каже.

Росен се излага, хубаво, че спи с нея, но не трябваше да я води в Народното събръние, приказват зад гърба му депутати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/lb6brZ9RhGQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. НАР. СЪБРАНИЕ ПО ЗЛЕ СТАНА ОТ ПУБЛИЧЕН ДОМ -ха хааа САМО КУРВИ И ПЕДЕРАСИ УПРАВЛЯВАТ )))))

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *