Вържете Борисов и Гешев, за да е мирна държавата!

Вържете, неутрализирайте Борисов, Михаил Константинов, МВР и Иван Гешев, за да са мирни и честни предсрочните избори. Защо точно това каре? Ето защо:

От няколко дни Борисов в несвяст и с тъпо упорство манипулира общественото мнение. За тази цел използва всеки извънреден брифинг и всяка пресконференция с едничката цел да обстрелва народа с откровени лъжи. Бръщолеви например как отчитал всеки лев на данъкоплатците, въпреки че и досега не е дал смислено обяснение за онези милиони и златни кюлчета в нощното си шкафче. Да не говорим за милиардите, които погреба в шумно рекламирани проекти, като този за електронното правителство, например. Борисов ни святка също, че ако президентът назначал ЦИК, щял да обслужи собствения си интерес. Това негово твърдение значи ли, че досега той, Борисов, е правил точно това, още повече че ГЕРБ 11 години доминира кадрово в Централната избирателна комисия?

МИХАИЛ КОНСТАНТИНОВ

Проф. Михаил Константинов от години предизвикваше спорове и съмнения за безпристрасността си като шеф на държавната агенция „Информационно обслужване“. Оглавяваната от него държавна структура брои гласовете от изборите, докато в същото време Константинов неспирно славословеше ГЕРБ и Борисов. През 2013 г. Михаил Константинов подаде оставка под натиск от политически партии заради негови политически изказвания в полза на ГЕРБ. Малко по-късно обаче кумирът му Борисов го върна на шефското място.

МВР пък е класическият инструмент за рекет, натиск, подчинение, страхуване и манипулации в ръцете на Борисов. Но и нещо повече – за печелене на избори. Чрез внушаване на страх, оказване на натиск и използване на престъпни структури да осигуряват гласове. Достатъчно показателно е, че през последните 11 години няма нито един случай на разкрит купувач на ромски гласове в полза на управляващите от ГЕРБ. Сегашният и предишният вътрешен министър са депутати от ГЕРБ в днешният 45-ти парламент. Егати контрола, дето са упражнявали…

Четвъртият „поп за връзване“ в карето е главният прокурор Иван Гешев. В много колонизирани от САЩ държави, като страните от Латинска Америка, именно главните прокурори гарантират и подаряват контролиран вот на управляващите чрез натиск на глутницата си от прокурори върху бизнеса. Като в същото време Прокуратурата опъва „чадър“ над купувачите на гласове в полза на властта. За 11 години в България нямаме нито едно съдебно производство за купуване на гласове срещу хора на ГЕРБ.

Тези четиримата и цялата им хунта ГЕРБ смятат, че българския народ трябва, не, длъжен е, да приеме (и приветства) тяхната формула за провеждане на избори като единствено вярна и гарантираща справедливост. Защото за тях единственото справедливо е те да спечелят изборите и да управляват. Само че все повече хора разбират, че ГЕРБ не е никаква партия, а организирана престъпна група, която е готова на всичко, за да запази властта си.

Простичък въпрос: Могат ли мутри да управляват държава?

И още по-простичък отговор: Може, но задължително по мутренски. Те други начини не знаят.

Затова ГЕРБ сега реват срещу новият любимец на САЩ – президента Радев и евентуално негово служебно правителство, а отритнатият от Вашингтон като стара и амортизирана любовница Борисов място не може да си намери и пръска злобни слюнки по микрофоните. Защото едно неутрално служебно правителство ще прекъсне мафиотската му схема. И ще стане ясно, че за ГЕРБ гласуват не повече от 5-10 %, а останалото е измама. Очевидно е, че играта на колониалния ни господар САЩ се променя, а за новите игри Борисов не става, защото е олд мутра скуул. На Вашингтон са му нужни по-рафинирани национални предатели, които да назначи за губернатори на колонията си България. И явно вече си ги е намерил. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. ПОЗДРАВЛЕНИЯ СКАНДАЛНО НЕТ ПО ТОЧНА ПУБЛИКАЦИЯ НЕ СМЕ ЧЕЛИ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ИМАТЕ НАРОДНАТА ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ДОЛУ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ФАШИСТКАТА МАФИЯ ГЕРБ НАВЕКИ

  2. Чудесен анализ, само дето не знаем автора, но след всички казани истини, особено за нашия „стратегически съюзник“, който нито е стратегически, още по- малко е съюзник, можем да кажем това е нашата медия, ИСТИНСКА И НЕЗАВИСИМА. Всеки ден чакам да се появи народна подкрепа за апела на проф. Нако Стефанов. Както е ясно президентът не е намерил сили и време да отговори на писмото му-България зона на мира. И ще се занимаваме с кокошкарски истории, ще гледаме всеки ден многократно озлобената мутра на Борисов и на неговите обожатели и ще се питаме докога. А С ДАЙ БОЖЕ НЕЩАТА НЯМА ДА ПОМРЪДНАТ И НА ЕДНА ЬОТА. Колония ли сме или една удобна територия, подмандатна. Никой не дава и започналите военни учения на американските военни, нищо, сякаш те не ни интересуват. Само някакво чудо може да ни остави на мира, да ни опази от война, а как ще се спасяваме от тази натрупана сволач, как ще оцеляваме в това време.???

  3. Да , това е ясно , отдавна .Само не е ясно , защо българия търпи това чучело толкова време.Отдавна трябваше да бъде отстрелян.

  4. …престанете да коментирате нощното шкафче на Борисов злобари!…всеки има право да държи парите си където си ще..може в дюшек или в буркани..в старо време заровени в делви в земята или където е на сигурно място,ако няма доверие на банките..Банални станахте с тези чекмеджета…спрете се !!!

    • Абе Сладур, ти не виждаш ли каква злоба се е натрупала срещу твоя любимец. Какво си получил от него, та го защитаваш така сляпо, не само него, ами и богатството му. Никога няма да разбера, как се ражда такава подлост и такова невежество, такава продажност у нас. Хайде заминавай някъде да се биеш за НАТО и атлантическите ценности.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *