Волята на САЩ: На 4 април ГЕРБ ПАДАТ ОТ ВЛАСТ! Борисов се Опъва, Отчаяно търси начини да ФАЛШИФИЦИРА Изборите!

На 4 април Борисов ще изгуби властта, а с нея и свободата си. ГЕРБ ще спечелят изборите, но няма имат достатъчно депутати, за да съставят правителство. Но такова все пак ще има – с мандата на втората партия БСП, около която ще се коалират останалите парламентарно представени партии. ГЕРБ падат от власт по поръчка на САЩ. Основната причина за това е новата инициатива на Америка „Три морета“, която ще отдели Западна Европа (Германия и Франция) от евтините руски енергоресурси и от китайските инвестиции. В тази връзка САЩ са се заели да разчистват проевропейските политически елити в 12-те източноевропейски страни от инициативата, заменяйки ги със свои верни лакеи. А Борисов е креатура на Германия, която в момента със зъби и нокти се противопоставя на „Три морета“.

На 4 април Борисов ще излезе в опозиция. След изборите той и партията му няма да имат никакъв шанс да съставят правителство. Няма да им се отдаде да стъкмят дори безпринципна коалиция, с каквито ни управляваха през последните 8 години. Причината е, че въпреки огромния финансов ресурс, който Борисов е заделил за купуване на партии и депутати, нито една от опозиционните сили, които ще влязат в парламента, няма да пожелае да се коалира с него. И не защото не са алчни, а защото господарите на колонията България – САЩ са решили да разкарат брюкселския слуга Борисов и да го заменят със своя креатура. Затова колкото и пари да предлага, Борисов няма да може да овладее заветните 121 депутатски места, необходими му за съставяне на правителство.

От свой източник в ГЕРБ, Skandalno.net научи, че в момента Хунтата се тресе от дива паника. Ужас сковава структурите по цялата вертикала на партията-държава от усещането, че губят властта. Затова в момента Борисов и компания спешно и отчаяно търсят повече начини за фалшифициране на изборите, за да избегнат тоталния крах, след който ги чака съдебно преследване. И то не само за сикаджията Бойко Борисов и най-близкото му обкръжение. Опасност да попаднат в затвора има за поне 50 хиляди членове и симпатизанти на Шайката, които през последните 12 години откраднаха десетки милиарди.

През последните месеци България рязко, макар и незабелязано от народа, смени геополитическата си орбита. Ако до онзи ден САЩ ни управляваха дистанционно чрез Германия, то сега те вече ни взеха на ръчно управление. И възнамеряват да съсекат стария корумпиран про-германски герберски елит у нас. Американците можеха да свалят Борисов от власт още през лятото чрез организираните от тях анти-правителствени протести, но тогава те нямаха подготвени свои политически алтернативи. А не им се искаше да оставят БСП да управлява самостоятелно. Колонизаторът САЩ открай време изпитва подозрение към социалистически партии и не допуска в своите колонии нито една такава да управлява самостоятелно. Затова янките разпуснаха протестите и оставиха Борисов на власт още няколко месеца, докато разгърнат витрилото си от неолиберални про-американски партии като „Изправи се, Мутри, вън“, „Има такъв народ“, „Демократична България“ и пр.

Огромната част от българите вече са наясно, че ги управлява бутафорен мегаломан, корумпирана, необразована мутра и мафиот – всеки схваща поне една от тези негови черти.

70 % от народа ни искрено го ненавижда и тази част е двойно по-голяма от онзи 1 млн. гласоподаватели на Борисов, които се опияняват от фразата му „вие сте прости и затова се разбираме“, от лелките-администраторки на ГЕРБ, и от психодесните, които публично хулят Борисов, но накрая тайно гласуват за него, „да не дойдат комунистите“.

На 4 април Борисов ще си вземе 30-те % от гласовете, които ще му вкарат 80 депутати в парламентарната кошара… и с помътнял от ужас поглед и треперещ глас ще съобщи, че е победил в изборите за 20-и път.

Победата му ще е пирова, а той ще е смъртно уплашен, защото си знае, че този път има проблем – няма как да си купи коалиционен партньор, въпреки огромния ресурс, който е партията му е откраднала и скътала през годините в черните си каси. На теория ще му трябват поне 2 партии за коалиция, а на практика съюз с него няма да пожелае нито една.

Ето прогнозните резултати за изборите:

ГЕРБ – 80-85 депутати,

БСП – 75-80,

ДПС – 30

Слави – 30,

ДБ – 20

Изправи се БГ – 12-13

ВМРО 12-13

Очаквайте изненади като коалиционно правителство на всички партии срещу ГЕРБ с мандата на втората БСП. Разбира се, под благия поглед на американското посолство у нас. Skandalno.net
Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Много Изроди , след изборите задължително в затвора и пълна конфискация.

  2. Една хипотеза, която може и да е различна. Въпреки цялото си старание и подлагане, Борисов трябва да се махне, това и кокошките го разбраха. Че Радев вече се поддаде на американския диктат, и това е ясно. Нинова не си позволи и една реплика срещу този диктат, който става все по- ясен и по-брутален. Въпрос на въпросите е какво ще спечели колонията, ако замени едни васали с други. Ще оцелеем ли в тази жестока война, в която територията ни е далеч по -важна от населението. Примиряваме ли се братското оръжие да ни изпепели за секунди, само и единствено защото не можем да излезем от колониалния си статут.Нямам никаква омраза към американците, бил съм в Щатите и съм посетил много градове,просто не искам да се чувствам като завързан роб, който е нужен не за работа в плантациите даже, а като жертвено агне. Трябваше ли да бъдем бомбардирани като сърбите за да съберем ума си не в омраза, а за достойно съществуване.

  3. Каквото си поискаха от него янките си го получиха. Вече не им е нужен и ще го играят демократи срещу сатрапа на българите. И на кого разчитат? На не по-малко простия, не по-малко отвратителния, довчерашен негов ортак, главен кадровик и манипулатор в партията му – абонирания за закуски, мощеник-многоимотник с гуменките. Тия нови господари не са особено умни и това им личи с просто око, но и те не са се притеснили много от това. Разполагат се като в неохраняем бостан и не ги е грижа, че с грубост и безразсъдство унищожават и похабяват това, което се е родило там. Просто целят да превърнат тази нива в поле от разлагаща се материя с зловонен дъх и моделирани от тях ГМО гадни бубулечки. И най-важното – без това да им коства нито цент. Никакви капиталовложения, никакво инвестиране, никаква грижа или наем за разполагането с този терен. Решават той да бъде ничия земя между два фронта, в която да падат всякакви бомби и куршуми и това им е достатъчно. Как да не ги обичаш такива нови братя?

  4. Ясно е вече, който и да дойде на власт след тези избори, той няма волята и традициите да бъде защитник на интересите на българите нито лявото е вече ляво, нито дясното е дясно,а има само едни алчни и тъпоумни,нискочели боклуци и утайки от миналото! Всички до един са мишки ,пълзящи в краката на краварите!Ниновци, цветановци, маи, славчовци тям подобни гъзолизци и нищожества, НАРОДЕЕЕЕ,ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ !

  5. При положение, че всичко е една голяма ПАРЛАМА, за замазване очите на повярвалите в „демокрацията“, защо /въобще? се правят „избори“?! То, и така стадото е навело гръб. и изложило задни части – за „обслужване“! Да го „онождат“ с поредната ибрикчийска мутра и да свалят трикольора от пилона!

  6. Всичко, което дойде след 4 април ще е в пъти по-добро от досегашното! Който има вещество в главата, го разбира.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *