Виждали ли сте сирийски бежанец с кола за 200 бона да брои пачки евро на Слънчака и защо БНТ няма новини на арабски?!

Виждали ли сте сирийци с коли за 200 бона на Слънчев бряг? Не сте.

Ами сириец, пиещ коктейли, легнал върху шезлонг на Сакса бийч и броящ пачки с евро? Не сте.

Вероятно не сте виждали и сирийци, развяващи огромен сирийски флаг пред Президенството, искайки оставката на легитимно избрания ни български президент. Не сте.

Мисля, че и едва ли някой, някога ви е призовавал да дарите пари за сирийци през фондация. Не.

Ами, новини на арабски по БНТ? Няма.

Европейската комисия нещо да е казала за бежанците от Сирия, тъй като по официални данни към днешна дата всеки трети бежанец по света е сириец? Не?!? Хм….

Ако случайно ви хванат да возите в колата си сирийски бежанец – вие сте престъпник. Ако обаче возите украински бежанец – вие сте Светлината, Демокрацията, Триумф на Добрите сили.

Няма помощ за сирийските бежанци по черноморските хотели.

Не. Те умират задушени в бусове, умират натъпкани като животни без оглед мъже, жени, деца….умират, стискайки в ръце последните си парички на надеждата. А, да. И с дрехите на гърба си. Нищо друго.

Защо? Защото бягат от война.

Не, не, не….не питам за избягалите от войната, лежащи на Слънчев бряг на наши разноски с возила, които струват 150 български заплати и премятащи пачки с евра. Нито за тези, които искат оставката на държавния ни глава, избран с над 2 000 000 български гласа. Не. Не питам даже за „новините“ на украински дали са с пропагандна цел. Това не е моя работа, не е и ваша. Моята и вашата работа е само да работим здраво, за да плащаме всичко това, но…..аз искам да питам друго:

Какво правим с тези нашенски либерал-еничари, които ги подстрекават и използват за антидържавни деяния в пълно нарушение на българските закони? С тях какво правим?

С тези, които веят украински знамена от прозорците на държавни институции?

Две години минаха, а нашите „евроатлантически партньори“, които ни ги натресоха, не ги приемат нито в ЕС, нито в НАТО, но ни порицават, че не ги съжаляваме достатъчно.

Докато пиша, десетки украинци се прибират към хотел в Слънчев бряг от плаж, докато други десетки сирийци, вероятно в този момент се тъпчат в поредния микробус-убиец……

Лицемери, не ни говорете за „ценности“ или за „цивилизационен избор“.

Следващият пилон е за вас.

Добрин В. Добрев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

  1. Да се прочете от всички защото това е истината. Оляхте се с тази Украйна. Елата да ги видите в Моловите как пазаруват. Българите не можем да си позволим такова разточителство но те да. Не ги съжалявам. Жалко за обикновените хора които превърнаха в пушечно месо защото нямаше как да избягат.

    • Да поробителите наредиха на престъпната кохорта да им се изплаща по 6000 лева на месец на УРКА.Българина е заровен някъде между боклука и контейнера за смет.

  2. ЕврогеЙските ценности
    Голяма част от умно-красивия демократитет у нас обича шумно да величае хуманизма на евроатлантизма, който според него е едва ли не генетичен за западната цивилизация и датира още от време оно.
    А относно т.н.ХОХОЛИ- където видиш укронацист МУ набии един. Където срещнеш хохолка- също и ГО набии- нямат отказ милите

  3. За разлика от много хора аз няма нужда да ходя никъде за да видя украинците с коли за стотици хиляди. Едно семейство от тях се засели в блока в който живея – за постоянно!Веднага се разбра от всички за това събитие. Колата им – скромничка но нова започна да спира почти напреко на тясната ни улица-Кат не я закачат. Шумът в блока стига небесата и целодневно и нощем. Хигиената се подобри чувствително – боклуци има като от края на света. Бравата на входната врата веднага се счупи. Изреждането може да е дълго – не искат да плащат и за поддръжката на сградата и за асансьора и т.н и т.н. Типични украинци. Това което ние купуваме с парите си за тях е безплатно. Но не знам защо не ги обичам – никак не приличат на пострадали от каквото и да било а най-малко от войната.

    • Нищонеправенето и толерантността на живущите около нацистки или арабски навлеците води до изчезването на народа…..

    • Драги Владимире, между изброените от теб плюсове от съжителството с укрите си пропуснал най-важното : те на всичко отгоре ни мразят. Няма да е чудно, ако след време, когато съвсем обнаглеят, да си поискат специални права, да си излъчат фюрер и да си направят партия подобно на турците в ДПС, която да ги брани от омразните аборигени въобразяващи си че територията им принадлежи. По нареждане на Козяк ще им изградим военни лагери в които да тренират и обучават свои шпиц-команди за защита на племето си от местните и за подготовка на шпиони и диверсанти срещу Русия, а защо не и за влияние в България.

      • Ти пък, това в България никога не може да се случи. Ние сме носителите на евроатлантическите ценности, тъй като рупаме банани вече 33 г.:)
        ––––––-
        Панчо, за огромно съжаление, така нареченият „народ“ не го вълнуват подобни очевидни неща, които водят до пълното му заличаване.
        Още, когато почнаха да прииждат ордите от укроподчовеци написах това и мисля, че го прочетох единствено от Милена Върбанова. Всички останали показаха своята толерантност и благородство, като рипнаха да помагат на някакво си мръсно племе.

  4. Авторе, не виждам да си се разплакал за милионите българи прогонени от родината си от великите цивилизатори и демократи и техните „удобства“ в новите родини?
    Никой не рони сълзи за българската мъка, а за укронацисти, араби негри, педали, педофили ……. списъка е дълъг.

    • Аз не виждам автора да е написал нещо и за Байдън, и за Шойгу, и за Герасимов. Нищо няма и за Макрон и обвиненията му срещу Русия за Африка… обаче, драги Фък-чо, не може в една статия да се опише цялата вселена.

      • Така е, само дето мен не ме вълнуват нито африканците, нито пишколапа макарон ……. а само българите. Останалото съм го оставил за по-висши създания като теб.

  5. Укрите у нас не са бегълци от войната, а туристи, но без да плащат. Нашият избор е скромен. Или като укрите или като сирийците.

  6. Ся тука има едни малки разлики. То от Сирия бежанци почти няма, всички са от Афганистан, Пакистан, Ирак … Мароко
    Разликата с между тез и украинците, е че тез са си хвърлили документите и са нелегални, а украинските са си с паспортите по законния ред.
    Не че ги искам и тях де.

  7. Виждам само български педераси и курви управляващи.

  8. Аре стига сте мъркали!!!! Я какви са хубави украинките, а???

    • Аз за няколко дни на морето накрая гледам едно хубаво момиче и си мисля- най-после една хубава украинка да видя… докато не проговори- на български:)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *