Васко Кеца прибра 50 бона от Марешки, аптечният бос се теши на Малдивите!

МарешкиСкромна за звездните си мащаби сума е получил Васил Найденов, за да подкрепи предизборната кампания на мераклията за президент Веселин Марешики.

За целта Кеца изпял няколко песни в Зала-1 на НДК, както и на концерт в Пловдив.

Кандидатът за баща на нацията ограничи официалното си представяне с песни и танци само в тези два града, тъй като щеше да му излезе много скъпо да разхожда като панаирджийска мечка капризния и скъп певец.

В края на шоу-обиколката и последвалия масраф и двамата останали доволни – Марешки, че се е добрал до такова известно и обичано от хората име, а Васко – от лесно заработените пари. На други кампании естрадната легенда взима повече, защото се уговаря да пее за повече от една партии, но на тези избори го пожелал само продавачът на евтини лекарства и бензин.

Резултатите от изборите също задоволили варненския бизнесмен и той вече се виждал депутат в бъдещото народно събрение. Затова решил да отпразнува победата си, като поглези семейството си с луксозна почивка на Малдивите, преди да се метне да законотворства в парламента. За ваканцията си на екзотичния остров той избрал тузарския курортен комплекс „Уан енд онли“, където всичко е суперлукс, а нощувката струва 3 000 евро.

vasil_najdenov1

Припомняме, че по стара българска милионерска традиция, баш аптекарят на държавата отдъхва на Малдивите всяка зима поне по два пъти. Там не се скъпи за нищо и за всяка от баровските си почивки плаща по около 100 000 евро. При това Марешки посещава турбогъзарския курорт не с любовници, а със собствената си жена. Което е похвално!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *