Валентин Вацев: Глобалисткия проект на САЩ пак набира сили! Горко ни!

„Байдън спечели изборите, но победата му не е чиста“.

Това каза пред БНР политическият анализатор Валентин Вацев, като уточни, че отминалите американски избори са с най-много фалшификации в историята на САЩ. „Демократите организираха вота по примера на ГЕРБ у нас. Сякаш Цветан Цветанов им е бил консултант“, допълни Вацев.

Той посочи, че въпреки бодящите очите машинации и манипулации, въпреки безпрецедентно дълбокото разделение в американското общество, до Гражданска война няма да се стигне.

ВАЛЕНТИН ВАЦЕВ

Международният анализатор прогнозира, че с завземането на властта, Демократите ще форсират процесите на неолиберализация и глобализация по целия свят. „Имат си верига от неправителствени организации за контрол и въздействие по цялата планета. В техни ръце са и 6-те най-влиятелни медийни консорциума, които покриват цялата планета. И съчетани с 800-те американски военни бази по целия свят, гарантират неограничената власт и възможност на Вашингтон да прокарва и налага на планетата каквито си иска нови геополитически проекти в своя полза.

Тези колосални глобалистки промени в САЩ силно ще повлияят и върху българската вътрешна политика. Според Вацев това влияние, тези дълбоки промени няма да се усетят веднага, но до края на годината ще станат очевидни и за нашия народ. Победата на Демократите в САЩ ще изстреля нагоре и протежетата им в българския политически живот като Христо Иванов с неговата партия „Да, България“, Цветан Цветанов и партията му с подвеждащо име „Републиканци за България“, както и „СДС-остатъчни“. Те ще бъдат напомпани със свежи американски пари и самочувствие и ще атакуват с нови сили българското правителство (което и да е то) по повод руските енергийни проекти.

България я очаква още от същото, умножено по 10:

Според Вацев процесът на глобализиране и следователно обезбългаряване на населението у нас, ще продължи с 10 пъти по-яростна сила. Приемете 4-те години власт на Тръмп като кратка почивка от глобалната диктатура, която безмилостно ни налагат. Ние ще бъдем асимилирани културно и духовно от новия ни по-голям брат САЩ. А това включва унищожителна толерастия, диктат на малцинствата и пълно заличаване на истините от учебниците ни по история.

Глобалисткият проект на Америка отново набира сили, заяви той.

„Очаквайте сближаване на САЩ с Европейския съюз. Новите отношения на Вашингтон с Брюксел ще напомнят удивително старите – преди идването на Тръмп на власт. Под влияние на Америка ще се засилят глобалистките импулси в Евросъюза, който по своя генезис така или иначе си е глобалистки проект. … В Брюксел имат готовност да приемат новата военна и всякаква друга помощ от американската администрация. Като наред с това са готови чинно да изпълняват техните заповеди“.

По думите му, Байдън ще използва НАТО като инструмент за антируски натиск:

„След победата на Байдън и спотайващите се зад гърба му глобалисти, някои анализатори предвиждат активизиране на Русия по границите й с НАТО. Причината е че се очаква САЩ да форсират изграждането на т.нар. проект „Триморие“ – кордон от 12 европейски държави, които да блокират икономическите, културните и всякакви други връзки между Русия и Западна Европа. Затова някои анализатори предвиждат руска военна активност в периода след изборите в САЩ и инаугурацията на новия американски президент, която ще е на 20 януари 2021 г. Тоест, ако ще се бият двете световни супер сили, тази битка ще е през следващите 2.5 месеца. Това е прозорецът за военни действия“.

Според анализатора най-вероятният повод за евентуален сблъсък (военен или друг) между САЩ и Русия може да стане инспирирано отвън военно напрежение между Украйна и Русия:

„Украйна е готова за война с Русия под формата на локални въоръжени сблъсъци по границата или в Донбас“.

Руският „офшорен елит“, който след като разграби страната, емигрира в Западна Европа, също потрива ръце от победата на Байдън. Сега към тях ще потекат реки от свежи американски пари за борба на тази пета колона с омразния й Путин, коментира още Вацев.

„Първата работа на администрацията на Джо Байдън ще е да спре търговската война на Тръмп срещу Китай“, прогнозира Вацев. По думите му екипът на Байдън ще окаже съществена подкрепа на Ли Къцян и китайските троцкисти-глобалисти:

„Проблемите на официалното ръководства на Китай с китайските троцкисти ще се засилят и задълбочат. Не е изключено към края на мандата на Байдън да станем свидетели на финансирана от САЩ китайска цветна революция“. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. САМОПРОВЪЗГЛАСИЛИЯ СЕ ТАЙНО ЦАР БОЙКО КОЙТО СИ Е ИЗЦВЪКЪЛ ПРОСТАТА ТИКВА НА ЗЛАТНИ КЮЛЧЕ
    ТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИТ ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН ВСЕКИ ДЕН Е ЗАГУБЕН СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ ДА ГО УБИЕМ С КАМЪНИ

  2. БЪЛГАРИЯ УМИРА БЕЗ БРАТСКА РУСИЯ СЪСТОЯНИЕТО НА РОДИНА И НАРОД Е БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО КЪМ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

  3. Това е Българска трагедия по аналогия с прочутия роман на Теосор Драюзер.Продажни управнищи тъпи олигоэрени на ниво неграмотно циганче, продажни прокурори съдии на ниво Никола Гешев докараха България до пълна деградация Един АК-47 е достатъчен да си няма както с Чаушеку.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *