БЪЛГАРСКИТЕ интереси ДИКТУВАТ: Нинова – ПРЕМИЕР! Борисов в ТРЕТА ГЛУХА! Вижте ЗАЩО!

СМЕЛИТЕ И ПРИНЦИПНИ хора в нашата страна, както и във всички страни по света,  са рядкост. Затова те са НАЦИОНАЛЕН КАПИТАЛ. И Лидери като Румен Радев и Корнелия Нинова, които имат смелостта да се борят принципно и честно за националните интереси на България, трябва да бъдат подкрепени от целия народ. От всички българи, независимо от техните политически пристрастия.

Защото ако има някаква сила, която да измъкне нашата родина от блатото на потресаващата мизерия, това е съюзът между СМЕЛИТЕ  И РОДОЛЮБИВИ ЛИДЕРИ  и всеотдайно подкрепящият ги НАРОД. Така, както руснаците подкрепят безрезервно Владимир Путин, а унгарците – Виктор Орбан.

И именно защото Путин и Орбан поставят на първо място ИНТЕРЕСИТЕ на своя народ и на своето отечество, западните апологети на глобализма и демонокрацията им обявиха ВОЙНА. Безпощадна и безмилостна война, макар и прикрита зад красиви фрази и изкривени гримаси, които трябва да наподобяват усмивки.

Същата война те обявиха и на Румен Радев. И на Корнелия Нинова. Само защото те имаха СМЕЛОСТТА да нарекат нещата с истинските им имена. И да не се съгласят ИСТИНАТА да бъде слугиня на ЛЪЖАТА.

Видяхме Запада с какви обвинения засипа Румен Радев. Нека да видим сега  какви „грехове“ приписва на Корнелия Нинова.

Най-напред я подхванаха за думите й, че демокрацията ни отне здравеопазването, образованието и сигурността. Ще кажем на господа западните демонократи и техните български слуги, че така наречената „демокрация“ на монополите и Транснационалните корпорации ни ОТНЕ МНОГО ПОВЕЧЕ от това, което Корнелия Нинова спомена.

Отне ни процъфтяващото селско стопанство, което произвеждаше екологично чисти, качествени и изключително вкусни плодове и зеленчуци, сиренето и  нашето уникално по рода си кисело мляко, месото  и други продукти, които набързо бяха заменени със сурогати и безследно изчезнаха от трапезата на българина.

Западната „демокрация“ ни отне енергетиката, промишлеността, работните места, доходите. В крайна сметка ни отне НОРМАЛНИЯ И ДОСТОЕН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ.

Затова след 27 години мъчителен „преход“ Борисов и неговите калинки  отново ни подлагат на ШОКОВИ „терапии“ и убийствен живот с 40 процентното увеличение на ток, газ, бензин и всичко останало.

И тези ШОКОВЕ се стоварват сега върху главите ни, само за да може Борисов да каже по време на предизборната кампания, че всичко в страната е добре и това се дължи на ГЕРБ.

Лошото е, че на Борисов и ГЕРБ се дължи само мизерията и бавната гладна смърт на милиони хора в България.

И именно защото западната „демокрация“ отне всичко не само на българския народ, но и на народите от цяла Източна Европа…Именно затова думата „демокрация“ стана МРЪСНА дума за хората. И народите все повече се замислят дали да не ударят гъбата на тази МАФИОТСКА демокрация. И да създадат ИСТИНСКА власт на народа.

Истината е, че Нинова се изрази по-дипломатично като каза, че демокрацията ни е отнела много. В действителност тази Западна демонокрация ни отне ВСИЧКО.

Запада обвинява Нинова и за това, че отрича СЕТА. Но СЕТА отричат и всички синдикати и браншови организации в страната ни. Нещо повече. Целият български народ отрича СЕТА. Защото това, така наречено „споразумение“ ще унищожи нашата икономика. И хората в България. То, със своите ГМО-отрови, ще влияе дори върху още неродените деца.

Да не говорим, че Народите от цяла Европа също отрекоха СЕТА. Имаше много протести в Германия, Австрия, Белгия, Румъния, Полша, Чехия… Никой в Европа не иска СЕТА, но Нинова е виновна за това…Такава е антилогиката на това „обвинение“ срещу председателя на БСП.

Следващото обвинение на брюкселските чиновници е, че Нинова не искала да се присъедини към антируските санкции. Но и по този въпрос смелата българка само озвучи мнението на българския народ и на всички европейски народи. Които заявиха в един глас: Санкциите срещу Русия са вредни за цяла Европа! Но по антилогиката на западните глобалисти пак Нинова е виновна за това, че народите не искат да се хранят с отрови.

БСП и лично Корнелия Нинова се обявиха против желанието на западните Мега корпорации да ограбват народите и да разпределят печалбата само между три четири големи държави от Западна Европа. Това свое намерение лидерите на ЕС нарекоха за благозвучие „Европа на няколко скорости“.  Запада обвини Нинова и за това свое нахално намерение да ограбва  безнаказано страните от Източна Европа.

Истината е, че  е страшно да тръгнеш срещу  могъщите корпорации, които притежават почти целия свят. И затова трябва всички да подкрепяме усилията на Румен Радев и Корнелия Нинова. За да усетят те, че България е с тях.

Нещо повече. Трябва да се включим активно в тяхната борба. За да спасим своето отечество. И бъдещето на нашите деца.

Ето затова Корнелия Нинова трябва да стане премиер. Защото има сили и смелост. И заедно с Румен Радев и НАРОДА  ще измъкнат България от ЕС-овското блато.

Автор Иво Македонски Skandalno.net

 

 

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Това повтарям и аз в коментарите си, че не много, а ВСИЧКО не отне демокрацията! Всяка дума на Нинова е точна и на мястото си! Това ще го разберат много хора, но след време!Нинова изпревари времето!Колкото до демокрацията, то тя е по–страшна от фашизма и комунизма взети заедно!Демокрацията е най–лошото, което може да ни се случи! Тя е част от плана за установяването на новия световен ред, когато хората трябва да бъдат превърнати в роби!Не случайно се превърнахме в консуматорско общество, хора зависими от предмети, удобства, лукс и т.н., липса на морал, без духовни ценности …(допълнете списъка!), за да забравим за истинската си същност….. Това няма да го позволим! Тази порочна система ще бъде сменена….

  2. На някои много им се иска др.Курнелия за премиер,но скоро няма да ви се случи . Тръгнал да ми хвали комунистите – най-корумпираните и крадливи от всички !!!

  3. kornelia ninova moje da bade edinstvenia premier rabotest za interesite na naroda i rodinata sabudi se narode zagivame dolu borisov

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *