Бременната Мика Стоичкова и Айкут се Разделиха! Виж Кой е Причината:

Мика и Айкут
Мика и Айкут

Mиĸa Cтoичĸoвa не мисли много и peши, чe бaщa й e пo-вaжeн oт мъжa й!

Тя пристигна в София за бенефиса на татенцето сама, като заряза любимия си Айкут сам в Турция, където пък той гостува на свои роднини.

Всички видяха, че Мика е доста закръглена и бременното й коремче е скрито зад  широка блуза. Тя не призна, че ще има дете и гледаше надменно журналистите в ефир. Нито пък отговори защо половинката й Айки отсъства от такова важно семейно мероприятие.

Двамата тръгнали заедно от Флорида, но по пътя се разделили и той отпрашил за Турция, а тя – за България.

Причината за отсъствието на бъдещия зет на Стоичков от бенефиса е, че отношенията между него Модерният Ляв са обтегнати. Те все още спорят в каква вяра да бъде посветено бъдещото отроче и как да бъде възпитавано. Освен това Камата много държи на сватба и не иска дъщеря му да ражда като мома.

Родителите на Айкут нямали против сватбата, но искали да бъде направена по техния мюсюлмански обичай, а Ицо не давал и дума да се издума.

Той заявил категорично, че дъщеря му е християнка и двамата с жениха трябва да сключат граждански , а не религиозен брак. А детето трябва да изповядва християнските ценности!!!

В отговор на това Айки демонстративно не се появил нито на празненството на Cтoичĸoв, нито на демонстративния мач на звездите. Така той показал, че държи на своето и не се отказва от Мика и детето си, но не харесва назидателния и заповеднически тон на тъста си и няма да му се даде.

Ще се оженят ли младите и ще има ли детето баща? Християнче ли ще е или мюсюлманче, предстои да видим!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *