Боян Чуков: Клаус Шваб обяви – Забраняват Изборите!

В интервю Клаус Шваб, основател и председател на Световния икономически форум, призова за изключване на широката общественост от изборните процеси. Той предположи, че предсказващата сила на технологиите може някой ден да замени изборите, казвайки: „Защо имаме нужда от избори? Защото знаем какъв ще бъде резултатът.” Клаус Шваб предпочита използването на технологии за оформяне на глобалната политика и резултати, а не чрез демократичен процес. Този подход позволява на малка група от неизбрани елити да държи цялата власт.

БОЯН ЧУКОВ

Нарастващото използване на ИИ (изкуствен интелект) и други цифрови технологии при вземането на решения, включително и в политиката, повдига въпроси за това каква част от процесите трябва да бъдат оставени на човешка преценка. Или образно казано както се изрази Кире Интелекто… малко „ала-бала“ и сме на власт независимо колко гласове сме получили на изборите. Натрапва се един много прост извод. Излиза, че всички партии попаднали в парламента (управляващи и опозиция) след „ала-бала“ процедура са подредени, сресани и адаптирани за изпълнение на поставените задачи от собственика на „ала-бала“ фокусите (въпросните цифрови технологии). „Правилните“ партии постоянно са лансирани (със съответните алгоритми) в youtube и ФБ. Отделно в големите медии. А селекционираните 100% „правилни политически субекти“ създават измамното усещане за „демократичен“ дебат в парламента, който е шоу за биомасата и реално абсолютен фейк.

Боян Чуков

Ползван източник: OFF the PRESS от 16 януари 2024 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Въпросът е само един – кога тези сатанисти ще бъдат изпратени на бунището на историята? Анадънму?

  2. Когато диваните драскачи си вдигнат з@дниците и хванат което е нужно- анадънму!
    А те няма да го направят-щото са жалки страхливци!
    Ти се преориентирай- към Северна България- на запад от Търговище!
    Докато не им уврят главите.

  3. Аз не помня да сме имали РЕАЛНИ избори през последните 40 години.
    не е възможно една бивша мутра и мафиот, който е прочел само една книга през целия си животец да се задържи толкова време на власт с реални избори.
    Не е възможно един помак (или потурнак), какъвто е свинчото пеевски да сере словоизлияния в медиите и да черни името на България.
    Не е възможно след всичките си гафове онова недоразумение кирчо канадски да заема друг пост освен чистач на тоалетни.
    Не е възможно една обикновена крадла като поптодорова да бъде показвана по телевизията без затворническа униформа.
    Не е възможно един пишман военен – магаренко, който е служил в съвременните СС войски на укронацистите да бъде военен министър.
    Не е възможно еврейчето соломончо да бъде оставено да пресече границите на България, след като открито демонстрира омразата си към всичко Българско.
    Не е възможно почти всияки народни избранници (по точно ИЗМАМНИЦИ) да подскачат като дресирани маймунки около КОПЕЛЕТО НА ЕДИН ЦИГАНИН – ахметчо демирев.
    За какви избори говорим?
    Че то списъка по горе на „избраните“ е нещо като вечерната проверка в затвора в отделението за СМЪРТНИ ПРИСЪДИ.

  4. Българският народ е много мъдар, политиците му са боклук....... каза:

    И как само след откровенната „ала бала с изборите“, продължават да призовават хората да се явят масово на избори, а не да ходят в гората да берат гъби!?! Интересното е, че въпросите около „ала бала с изборите“, са табу и никой не рови в тях, никой, а там е заровено кучето на целия „демократичен преход“!?! Прости били хората, че не излизали да гласуват!!!

  5. Ми прости са.
    Щото ако бяха излязли да гласуват с “не подкрепям никого”, при 50% такива изборите се анулират.
    И участниците в тях нямат право да се кандидатират.
    Прости ли са?!- много прости, тъпи и неинформирани!
    И заради тоя планктон требе аз да го духам!
    Щото не си е прочел закона!
    На “мъдрите” изклатени мъде!
    Тея нема да имат право на глас!
    Революции е имало за права на глас-тая сган заплю всичко!
    Бах и тъпите и прости говеда!

  6. Какво предстои през 2024

    Преди да започна програмата, се съсредоточих за момент и искам да ви кажа че има много странни, смущаващи асоциации с Украйна. Имам впечатлението, че през 2024 г. може да се случи нещо, което да раздели нацията в Украйна, ще има някакъв бунт и вътрешно разделение на страната. Самата Украйна и ще започне да се разделя.
    Ситуацията през 2024 г. ще бъде много сложна. Първата година, в която започва да се говори за малцинства в Полша и ще има проблеми с това.В определен период, ще пристигнат голям брой лъжебежанци, тъй като Европа вече няма да ги иска.
    2024 е годината на войната. Бих приел, че това е началото на Третата световна война на различни места и 2024 г. ще бъде началото на големи войни. Щe има повече от една война между 2024-2028, тоест ще продължи четири години. Една от тези войни ще излезе извън контрол, но и ситуацията в Украйна ще се усложни сериозно. За сега виждам, че се планира война в Близкия изток, за да може да се изселят хора към Европа, което много ме тревожи.
    Когато става въпрос за световна война, няколко европейски държави ще бъдат въвлечени по някакъв начин. Тази война вече тече, развива са. 2024 ще е годината, в която осъзнаваме, че светът има много сериозен проблем. И че съществуването ни е под сериозна заплаха. Това, което идва година след година, е много, много сериозно.
    Не е въпрос на кратък период, до 28-ма година ще бъде мрачен период в света, когато думата „война“ ще стане нещо обичайно. След 2025 ще става каквото ще става, а не през 2024. За съжаление, ситуацията в света ще се усложнява от ден на ден.
    Правителствата от Източна Европа с огромна радост ще приемат бежанците и ситуацията ще стане много сериозна. Предвиждат се промени в собствеността на земята в полза на милионите главорези. Това ще върви ръка за ръка с внезапното влошаване на материалния живот на европейците.
    Ще има липса на суровини, енергия, горива и храна. Просто виждам гигантски разрушения, тъй като това ще бъде голяма война. Ще си изпатят не просто на една или две държави в Източна Европа. Имам чувството, че ще бъдат нападнати две православни държави. В едната ще бъде кланица, а в другата ще се воюва от време на време. Русия ще се държи много странно и няма да подкрепи своите православни брата в тази война, тъй като са помагали на Украйна.
    Европейският съюз ще започне до изисква промени в договорите и всички страни да приемат еврото. Европейският съюз ще узурпира закона, тоест ще взема решение за всяка държава. Здравни грижи, образование, икономика, екология, така че демокрацията в този сатанински съюз ще изчезне напълно. Никой вече няма да позволява местни решения.
    Всички народи ще се почувстват измамени и ще им бъдат наложени непосилни данъци , такси и глоби за издръжка на хората, които ще ги обезглавяват. Тогава ще се извърши промяна в разпоредбите за собственост върху земята и ще бъде подарена на цветнокожите.
    В южната част на Европа, ще бъде напълно взривен и унищожен велик град. Група въоръжени талибани са обградили малък град и държи хората като заложници.
    Арабския региони предприеха стъпка за финансово отслабване на „Държавата“, което предизвика сериозна криза в САЩ, пълен финансов хаос, който несъмнено ще засегне Европа и през 2024 г. ще се изправим пред сериозна криза. Това ще доведе до разпад на държавите на Запад. Това ще създаде проблеми в много страни. Ще бъде свързано с дълга, което ще ни създаде проблеми. Това ще доведе до голям хаос и сериозни икономически проблеми.
    Нашите политици се правят на невежи и искат да приемем бежанци от от Далечния Изток, да променят законите, религията, историята и езика ни, докато ни ограбват и лишават от права.
    През 2024 внезапно, светът ще бъде информиран, че чумата, която преживяхме се завръща. За това ще се говори много и хората отново ще бъдат посъветвани доброзорно да се ваксинират.

  7. Вие нормални ли сте бе?!
    Знаете ли що е то предварително програмиране?!
    От врачки и баячки!

  8. Аре на бас-че на тая баячка нема да й се сбъднат пророчествата!
    То бива жалка работа-ма съвсем откачихте!
    Да ви кажа ли кво ше стане- много скоро Русия и БРИКС ще вържат змея фед!
    След това вие, глупчовци-напълно незаслужено-ще имате късмета да сте в орбитата на белия конник!
    И напълно незаслужено ще взимате неблагодарници по три бона заплата!
    Като в Русия!
    Я се стегнете малко и стига с тия глупости!
    Кво си баете- че Русия ще остави Черно море на ония ли?
    Блейте и благодарете на предците си-че са ви пръкнали тук, по тия земи!
    И стига пушихте канабис!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *