Боян Чуков: Ако демократите победят Тръмп, „умните и красиви“ грантаджии пак ще яхнат властта у нас!

Ако Доналд Тръмп загуби изборите през ноември, на власт идват демократите, което значи, че у нас ГЕРБ ще се бетонира във властта. Единствената разлика със сега ще е, че правителството „Борисов-4“ американците ще „дообогатят“ с една сюрия „умни и красиви“ грантаджии. Пасмина, която включва до болка познати ни от прехода псевдодемократи – седесари, антикомунисти и пр. храненици на НПО-то „Америка за България“. Ако обаче Тръмп спечели втори мандат, това ще отвори широко вратата за радикални промени в управлението у нас. През последните 30 години неолибералите-глобалисти от Демократическата партия в САЩ съумяха да обримчат целия свят със своите икономически и финансови мрежи. И сега, след краха на неолибералната капиталистическа система, светът тепърва ще се чисти от тях. Затова изборите в САЩ наесен са толкова важни. Това заяви в свой коментар топ геополитическия анализатор Боян Чуков.

С уж антирасистките псевдо протести, които бушуват из цяла Америка, демократите поготвят почвата за още по- големи сблъсъци. Ако Тръмп бъде преизбран, те ще предизвикат Гражданска война и ще потопят страната в кръв. Защото за демократите и спотайващата се зад гърба им глобална олигархия, печеленето на тези избори е въпрос на оцеляване.

Сега, когато противниците на Тръмп върнаха темата за расизма на дневен ред, трябва да кажем следното: В САЩ когато се спомене думата „расизъм“,обикновено се има предвид този към афроамериканците. Но е редно да си припомним историята: В Америка има едно още по- голяма група бивши роби и това са… ирландците. Англичаните, които са ги владели 2 века, са продали десетки милиони ирландци в САЩ, и там те са живели много по- зле, при много по-тежки условия от афроамериканците. Но това е неудобна истина, а и наследниците им днес не са така шумни, като негрите, припомни Боян Чуков.

Целта на проповядваният от демократите в САЩ неолиберален глобализъм, е да бъдат унищожени историята , историята, културата, идентичността на отделните народи. Така много по- лесно ще могат на един втори етап да превърнат населението на планетата в биомаса от хора без религия, етнос, културно и национално самосъзнание. И това САЩ го прилагат не само в колонииите си, каквато се явява България, а и у дома. Затова сега рушат поголовно паметници на историческите си личности, дори на Христофор Колумб, който е откривателя на земята им.

В момента американската нация е буквално разделена на две. Наесен, след изборите, ще стане ясно дали конфликтът ще се задълбочи, или напротив, ще утихне. Но пресата на демократите и глобалната олигархия е страховита- с много пари и организация те яростно насаждат сред населението усещането за предстояща Гражданска война.

Планът им е размириците да обхванат целия свят, както е в момента. Но сега това, което става в Европа и Хонконг е просто генерална репетиция. Либералните им мрежи са обримчили над 150 държави по цялото земно кълбо. В момента неолибералният глобализъм, на който Тръмп, с идването си на власт обяви война, се опитва да се задържи на повърхността. Не случайно Тръмп неглижира СЗО, ООН, и всякакви други отрочета на неолибералния глобализъм.

Днешните обвинения срещу републиканците в расизъм са нелепи, защото първият чернокож сенатор в историята на САЩ е републиканец, републиканец е и първият чернокож конгресмен. Първите 23-ма чернокожи сенатори също бяха от Републиканската партия. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *