Бориса Тютюнджиева: Страшно съм се*суална, но мога и без мъж

БорисаБориса Тютюнджиева, която безапелационно зае първото място в класацията за най-сек*апилни българки на „Плейбой“, призна, че много харесва чувствените занимания в леглото и доста гъвкава и изобретателна, но не на всяка цена.

Аз съм се*суално момиче и това всичките ми приятелки го знаят. Обичам да го правя, обичам експериментите, но с правилния човек. За мен това преживяване е много интимно и мога да го правя с дни, а мога и да се въздържам с месеци.

В „Къртицата“ тя показа, че може три месеца да издържи без мъжки ласки и да се зъби докрай на мераклиите да се докопат до нея. Освен желания, човек трябва да има и воля, категорична е тя. А тези неща да не се правят заради идеята, а защото двама души се привличат и с някаква химия, не само физически, смята настоящата брюнетка.

Тя признава, че тримесечните пости в „Къртицата“ далеч не са били най-дългият й период на въздържание. За сметка на това обаче не обелва и дума за интимния си живот с Андрей Арнаудов, но явно е доволна, щом вече година двамата са заедно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *