Бойко Рашков: Гешев спира всички сигнали срещу ГЕРБ! Шайката е в кръгова отбрана!

„Главният прокурор Иван Гешев спира всеки процес срещу ГЕРБ. Той беше издигнат на този пост от Бойко Борисов и партията му и се вижда как въпреки че те вече не са на власт, Гешев продължава да работи в тяхна полза като възпрепятства всеки опит да бъдат разследвани и наказани. Не е нормално главният прокурор да е безконтролен. Това го има само в България и никъде другаде по света“. Това заяви днес служебният вътрешен министър Бойко Рашков.

Вече трети месец няма образувано досъдебно производство по нито един сигнал, подаден от служебното правителство, срещу бившите управляващи от ГЕРБ. Всички дела се бавят умишлено от прокуратурата на Гешев, за да не доведат до никакъв резултат. Въпреки това ние ще продължим да си вършим работата педантично и съвестно. Силно се надявам в даден момент в нашата страна да настъпят такива промени, които да позволят разследванията да продължат, а престъпленията на Борисов и ГЕРБ са такива, че, скоро давността им няма да изтече“, заяви министър Рашков.

И още: „Продължаваме да разследваме всички строежи, започнати от ГЕРБ. Фокусът ни в момента е върху магистралите. За „Хемус“ мога да кажа, че няма нито едно действие по този проект, което да не е в нарушение на закона. А прокуратурата удобно е мълчала, че се извършва строителство без необходимите документи и разрешителни, категоричен е Рашков.

ГЕРБ и ДПС са започнали още отсега да организират купуването на гласове за изборите на 14 ноември, заяви още вътрешният министър, който отговаря за провеждането на вота. На предишните избори успяхме да неутрализираме съществено количество подготвен криминален вот в полза на ГЕРБ и ДПС. Факт е, че тези партии загубиха и най- много депутати. Сега отново започваме с предупрежденията към тях. Те разполагат с най- голямо финансиране и съответно с най-големи възможности за пазаруване на избиратели. И го правят. Затова се обръщам главно към тях: И на тези избори няма да ви се получи!“, завърши Рашков. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Организирайте отряд , за разчистване на тази гнилоч.
    Само за месец , България ще е изчистена от цялата паплач която от 77г , дерибейства по тези ширини.
    Това е начинът България да се промени към добро.
    Докато дишат тези Изроди от бившата ДС , България ще е на дъното.

  2. Хубави материали се поместват тук, но аудитория няма,освен по някое зомби или трол.Да твърдиш,че нощта е ден, а истината е лъжа е признак не само на тъпота, но и на ментално увреждане. Жалко за свестните българи, за тези, които строиха 45г.България. При толкова информация тъпотата и подкрепата на банкянския бандит продължава.Не това наистина не е народ, а мърша. Никоя наша медия не пише за събитията в Сирия, от където може да произтекат и за нас невъобразими усложнения.

  3. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ГОСПОДИН РАШКОВ ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *