Бойко Разкри Тайната: ЕТО Я КАНДИДАТ – ПРЕЗИДЕНТСКАТА ДВОЙКА НА ГЕРБ! Виж Тук:

Фандък ПавлКандидат-президентската двойка на ГЕРБ вече е ясна.

Въпреки големите конспирации и върлото криене, от кулоарите на партията най-сетне излезе новината, че на амбразурата ще застанат Йорданка Фандъкова и вицеадмира Пламен Манушев.

Ходът на ГЕРБ е отчаян, но явно няма кой да запълни дълбоката кадрова дупка.

Фандъкова отдавна се упражнява за кампанията и това се забелязва по поведението й – напоследък столичната кметица започна да дава много повече и по-начесто интервюта от обичайно.

От централата на партията загадъчно казаха, че може да е жена, но може и да е мъж.

Не се и съмняваме, защото надали ще е травестит.

„Кандидатът ни има висок рейтинг в обществото, каза преди време Борисов. Ако обществото се нарича София, то там рейтингът на кметицата наистина е 50 процента одобрение, но в провинцията даже не са я чували и за повечето избиратели е неразпознаваема.

Вицеадмирал Пламен Манушев
Вицеадмирал Пламен Манушев

Също толкова неразпознаваем е и вицеадмирал Пламен Манушев. В момента той е депутат  от ГЕРБ, издигнат от Варна, а кандидатурата му цели да разцепи и открадне за ГЕРБ от гласовете на военните, които по подразбиране масово биха гласували за кандидата на БСП Ген. Румен Радев. Доста плоска маневра, тъй като Радев е в пъти по-известен. Пък и вицеадмирал Манушев ще е вицепрезидента- а както знаем от тази длъжност нищо не зависи.

Така след две седмици на хоризонта ще блеснат две жени. А ако се питате коя е втората дама, ще разберете малко по-надолу в текста. Тя ще играе поддържаща роля „под прикритие“.

Фандъкова ще се бори да влезе на „Дондуков“2 или по-скоро ще я тикат с всички позволени и непозволени средства.

борисов и павлова
А тя го гледа покорно и с надежда

Докато през това време в сянка ще чака Лиляна Павлова.

Пухкавата любимка на Бойко се гласи да става кмет на столицата. Служба, също толкова апетитна, като магистралите и асфалтените еврофондове.

Ако Фандъкова бъде избрана за президент, в София ще има кметски избори и на тях ще цъфне Лилито Павлова. Нищо, че е партизанска внучка.

„Гнуся се от всичко, което става в България“, заяви Мира Радева, която бе поканена днес да коментира предизборната кампания. Социоложката допълни: „По-тоталитарна атмосфера от тази, която в момента цари, не е имало никога! Една партия се гаври с другите и с избирателите.  До момента са ясни кандидат – президентите на всички големи партии, но в същото време  ГЕРБ продължават да се инатят и да твърдят, че ще кажат името на своя човек, когато те преценят. Това не е демокрация, а тоталитаризъм!“

Е, голямата зорко пазена от ГЕРБ тайна вече е разкрита! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. И как съпругът на самоковката си направи частна болница.

  2. Тоя , който си измисля тия глупости е пълен олигофрен!Това е малоумие и простотия , а не анализ със прогноза!Егати тъпите драскачи!

  3. Най-сетне някой да каже,че царят е гол! Това е стара информация.Който се интересува го знае.

  4. ама тоя наистина си е повярвал тие двете кукувици – никога

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *