Благо стяга палат за 18- годишното си гадже Куини

Благо и Куини иБлаго Георгиев започна да строи палат на своята любима Куини Алис.

Макар връзката им да е едва от няколко месеца, футболистът е напълно полудял по приятелката си и  да планира построяването на нов общ дом за него и принцесата му.

Джизъса вече отделил невероятните за жилище три милиона лева, които ще вложи в бъдещия палат, който пък се предполага, че ще е последен писък на лукса и гъзарщината на новобогаташите. Благо вече има палат, но огромната му  къща в Бояна вече е официално притежание на бившата му жена и на двете им деца. Огромната постройка с десет големи стаи е доста трудна за поддържане, но според договора Христина е длъжна да живее там и няма право да я продава.

 Докато беше сам, футболистът живееше по хотели или при родителите си, но още оттогава започна да мисли за свой нов дом. След като се раздели със своя палат, реши, че най-лесното е да си построи още един такъв. Така се родили плановете му за нова къща. И да се чувства някъде у дома си. На него му писнало да води по хотели новата си любов Куини и да прекарват времето си в луксозна, но безлична обстановка. Нямало как и да я заведе и да палуват в  бащината му къща в кв. „Суходол”.

Набожният ритнитопковец в момента проучвал пазара на недвижимости в два от най-луксозни квартала на столицата  – „Драгалевци” и „Симеоново”. Той умишлено отписал  съседния „Бояна” и няма да го избере за новия си дом, за да избегне комшийски  засечки между Христина и Куини и евентуални скандали между двете.

Междувременно  топрежисьорът Георги Костов и продуцентът Наско Лазаров издирват двойнички на двете му жени, защото смятат да правят  игрално-биографичен филм по действителни истории и събития от доста бурния и интересен живот на футболиста.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *