Благо Георгиев не кръшкал, а просто бил се*с маниак

Благо и БилянаПатологичен лъжец и болезнен маниак на тема се*с е Благой Димитров, отсъдиха негови приятели. Неговото състояние е болестно и той трудно може да го преодолее, категорични са те.

Мнозина се удивиха как набожният Благо се закле, че нямал нищо общо с Биляна, след като бе документирано със снимки как се натискат на гръцки плаж, как се целуват страстно на връщане на магистралата и как се кълчат в родна дискотека. Какво сега, човек няма право да тацува ли? Аз просто излязох да отдъхна, защо непременно искате да ме вкарате в аватнюра с тази жена, казал отбранително той.

По същия начин не искаше да си признае и връзката си с Лияна, като пак я нарече клюка, но певицата си призна.  Запознати твърдят, че след като го удари хормонът, Димитров хуквал към някоя дискотека, или към спортната академия. Там винаги се намирало някое девойче, което да отвърне на мераците му и да отиде с него в тайно хотелче в покрайнините на София.

Колкото и потайно да било всичко, приятелки си споделяли и от дума на дума станало ясно, че той просто не можел да потиска похотта си. Състоянието му наистина е болестно и при жените се нарича нимфомания, а за мъжете няма специално научно название.

Освен с перманентното си състояние на възбуда и ловен хъс, Благо бил известен и с прякора Заека. Той красноречиво показва колко трае при него всеки акт, а това го депресирало и наваксвал с количество бройки за сметка на качеството, мълви се в любовните му среди.

Приятелката му Христина е съвсем наясно със заболяването му и се примирявала с изневерите му, защото явно не можел да си контролира емоциите. В същото време тя не го напускала, защото той бил много грижовен към нея и отличен баща.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/G72Nx4UcH7c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *