Бирмата бесен, чака Гъмов да излезе, за да поговорят по мъжки

Гъмов ПреславаСилно наранено его и безсилен яд мъчат  Георги Станоев-Бирмата.

Бившето гадже на Преслава се чувства обидено, наранено и предадено.  Приятели на милионера шушукат, че откакто видял Преси  да се  хвърля в  без капка  свян в обятията на актьора Станимир Гъмов, да се гушка с него, да му се умилква като коте и да влиза даже уж на шега в леглото му и то в национален ефир, Георги тотално  загубил мерака си  да купонясва по дискотеките и си стоял у дома. Най-малкото защото все се намирал някой да му подхвърли – ама твоята голяма любов върти вътре – мале, мале! И цяла България я гледа.

Чувствата  между звездата на „Пайнер“ и кукления актьор  пламнаха в къщата на „ВИП Брадър“ и бяха насърчени от продуцентите. Приятелки  на певицата пък са убедени по поведението й, че тя е хлътнала направо до ушите в Гъмов. Това личало по погледа й, по поведението, по непрекъснатото желание двамата да се докосват и да стоят един до друг. Актьорът е не по-малко вдъхновен и залитнал по нея и непрекъснато върви по петите й. Въпреки че не харесва фолка, явно няма нищо против красивите дами, които го изпълняват.

Точно  породило невиждана ревност и завист у пернишкия бизнесмен. Баровецът направил сравнение между себе си и Гъмов и установил, че няма нито чувство за хумор, нито начина му на фино изразяване, нито изразителния, будещ любов поглед. Откакто видял  Преслава, с която се разделиха,  щастлива и пърхаща край Станимир,  Жоро се е затворил вкъщи и най-вероятно крои лют план да отмъсти на актьора, който го превъзхожда по много неща, без пачките в джоба.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *