Биляна Евгениева отсвирила Христо Сираков, понеже бил стар

Биляна и ИцоНай-после Биляна Евгениева проговори за връзката си с Ицо Стоте манекенки. Тя бе категорична, че не е била при него заради парите му.

Връзката им се разпаднала защото разликата между тях била много голяма. На мен ми се ходеше по дискотеки, а на него му се дремеше пред телевизора, довери тя.. Според нея, Сираков се е страхувал паничсеки и  тя да не роди от него дете, защото му било късно да става баща.

Сгодихме се, но после бързо прецених, че е грешка и се махнах, твърди Биляна. Всъщност, когато папараците ме снимаха с Благо, Сираков вече знаеше, че не искам да живеем заедно и годежа го развалих аз. Но после  се изхвърли, че той го е развалил. Не го опровергах, оставих го да развива неговата версия, за да се успокои.

 Биляна Евгениева разкрива, че не се обижда много от факта, че мъжете първо я гледат  бюста, а не очите. Имам големи гърди, обяснимо е. Тя призна и  че е родила детето си на 18 години, а таткото е бил нейната  ученическа  любов. С него  живяхме заедно цели пет години,  после се разделихме, опитахме отново след време да се съберем и да заживеем като семейство, обаче не се получи“, призна плейметката.

Биляна каза и  че майка й е починала и много й липсва. Жената категорично не желаела щерка й  да стане моделка и затова не я е пускала да се явява на конкурси. Но въпреки това Евгениева постигнала мечтата си и станала известна  с красивите си форми.

Тя призна още, че втората й голяма любов е пернишкият  бизнесмен Феодор Феодоров- Федята. Той бил силен човек, но предпочитал да  живее сам. Биляна обаче иска да има семейство и  обмисля сериозно  дали тя да не му предложи брак.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WhQbQyUw0TI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *