Апаши обраха Коцето и в Монако

Константин участиеФолкпевецът Константин бил  обран от крадци  и в Монако.

Той и съпругата му Надя бяха там на романтична почивка, подарък за двамата  по случай годишнина от сватбата им, когато извън хубавите емоции, попаднали и на апашите. Този път фолкаджията бил ограбен в най-известното заведение в княжеството, точно до прочутото  казино „Монте Карло“. Крадците откраднали  кокетната мъжка чантичка на певеца, в която били документите му, част от кредитните карти и ключът от колата му.

Наложи се да ми изпратят от България големия талон на автомобила и резервния ключ, за да можем с Надя да се приберем,  оплаква  се Коцето. Той даже типиично по български  свалил гумите на колата за всеки случай, докато пристигнат документите, за да  задигнат крадците  и нея.

Лошият късмет преследва фолкпевеца не само у тук, но го гони  и в чужбина. На родна земя Константин стана  седем пъти жертва на нагли крадци, които връхлитаха по всяко време в къщата му и отвъкваха ценните му вещи, включително има случай, когато семейството спяло на горния етаж, а обирджиите шетали на долния. Последният обир стана по време на снимките на последния му клип. Не на шега Коцето се закани, че ще даде ключове на мераклиите да го обират, понеже му писнало да купува нови ключалки и да оправя разбитата си врата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OBntQPywvGI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *