Бедний, бедний Герджиков, защо се превърна в това посмешище!?

Герджиков: „Съмнителна е автентичността на снимките с Борисов и кюлчетата“.
Съмнителна била?! След като две авторитетни лаборатории – европейската и онази на ЦРУ потвърдиха автентичността… Сигурно за Герджиков е съмнителна и автентичността на записа с циничния, мръснишки (ПКП) език?!

Лъсна му цялата независимост на Герджиков, облещи се цялата му принципност, изцъкли се цялата му порядъчност. Може в битността си на учен да е ректор, но в битието си на политик е марионетка. Хрисимото лице на авторитарния режим. Спасителният пояс на един отишъл си политик-мутра, който все още се надява да се върне на черен джип във властта.

Бедний, бедний Герджиков, защо се превърна във всичкото това??? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Никой не може да се превърне в нещо, което не е бил. Сега просто няма как да го прикрива, намира се в светлината на прожекторите.

  2. Щот ковид-офците населяващи територията на бивша България обичат да гласуват за посмешища, които затриват Родината им.

  3. Необмисленото му решение да се съгласи да стане подлога на мутрата орезили не само собствената му жалка персона, но тогата и ректорски синджир на врата му. Това решение взето след коварни ласкателства и измамни миражи ще му коства не само още по-силно задълбаване в обвръзката с хунтата (виждаме пошлия му опит за защита на заграбеното от разбойника)противоречащо на изявлението че няма нищо общо с ГЕРБ, но ще има и още още по-недвусмислени и фрапиращи действия и разкрития унизяващи този нещастник до пълна зависимост и излагане надминаващи тези на Плевнелиев

  4. Винаги съм твърдял, че не Бойко е виновен, виновна е цялата ни нация, в която плужеците се множат като плъхове, а свястните остават нечути. Това, че Герджиков е ректор и има големи познания в областта си, в никакъв случай не е документ нито за морала му, още по- малко за политическото му виждане. И той по един смазващо примитивен начин слиза до нивото на примитивните подлоги, които пълнят многобройните НПО-та у нас и развращават и съсипват духовно народа ни, особено младото поколение.Герджиков даже не успя да скрие своето унизително положение на маша в ръцете на банкянския хитрец. Жалко и срамно за целия академичен състав, позор за цялата ни интелигенция, която е така разкъсана, както никога.

  5. ЗА СНИМКИТЕ НЕ СА ДОКАЗАНО В СТАЯТА НА ТИКВАТА ЛИЧИ ЧЕ С АФЕЙК КВИ ЛАБОРАТОРИИИ КВИ ЧЕКМЕДЖЕТА ?
    ОТДЕЛНО ДАДТИРАНИ СА ОТ РЯАЗЛИЧНИ ГОДИНИ..И СЕ ДОКАЗА ЧЕ НЕ СА ОТ ЖИЛИЩЕ ОБИТАВАНО ОТ ТИКВАТА.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *