Арестуваха Златко Баретата за отвличането на Адриан Златков! Виж Тук:

Задържаха групата на наркобоса Златомир Иванов Баретата за отвличането на Адриан Златков. Това съобщиха за Фрог нюз източници от МВР. Освен Баретата, сред арестуваните е и дясната му ръка Ивайло Борисов-Ториното.

На този етап акцията се пази в пълна тайна. На топло са натикани около 10 души. Операцията е проведена тази сутрин от ГДБОП. В нея са се включили служители на СДВР и баретите. Адриан Златков беше отвлечен в края на август м. г. Похитителите го пуснаха на 12-ия ден, след като получиха искания откуп. Бащата на момчето е виден бизнесмен- Тони Златков, който се занимава с продажба на автомобили.

Твърди се, че бащата и Златко Баретата са имали бизнес отношения. Не се изключва вероятността отвличането да не е било толкова за пари, колкото за уреждане на техни отношения. В разследването са се включили и чужди служби. Има предположения, че Златко Баретата е организатор и поръчител на похищението. За негов изпълнител ченгетата сочат Ториното. Фрог научи, че сред задържаните е и друг известен представител на бандата с инициали Г. Дж. Припомняме ви, че Златомир Иванов се смята за един от най-големите наркобосове у нас. Има ефективна присъда от 6 години затвор за организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

Отвлеченият Адриан Златков

Припомняме ви, че името на Ториното нашумя последно покрай побоя от Околовръстното на мъж и жена в началото на 2016 г. Тогава тримата негови охранители бяха уличени за нападението. С леки наказания се отърваха 30-годишният ММА боец Александър Гечев, Георги Близнаков и Христо Христов.

Ивайло Ториното се сочи за дясната ръка на Баретата

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. По нареждане на мафия герб от най големия мафиот б борисов полицията арестува само тези които не са удобни на герб затова народа няма доверие в полицията и управляващата мафия герб

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *