Ани Хоанг научи Люси Иларионов да пафка трева и го пристрасти

Люси Ани дебелМаститият чалгарежисьор Люси Иларионов  се пристрастил към пафкането на трева, на което пък го научила  половинката му Ани Хоанг.

Пред приятели на бившия певец и танцьор  певец разказвал вдъхновено, че  тревата му помага да се отпусне, да намали напрежението и стреса  и да се чувства по-добре.  Сега  ми е смешно, когато някое дете ме посочи с пръст  и ме нарича шишко, а преди се срамувах от фигурата и килограмите си, категоричен е Иларионов. И точно за това му помогнала и тревата.

Въпреки категоричната забрана на лекарите на Люси  да не  прекалява с храната и да направи всичко възможно  да се отърве от поне двадесет килограма, за да спаси сърцето си от инфаркт, или да не получи инсулт, режисьорът  не си давал особен зор да слабее и да пази диети, а от тревата пък непрекъснато се чувствал гладен и набирал яко огромни порции, пълни с холестерол и всичко забранено.

Приятелите му били доста притеснени от факта, че бившият красавец и сексимвол се е предал и се е отказал да се мъчи да да влезе в старите си дрехи. Ани обаче си го харесвала и такъв и му казвала и на галено Прасчо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *