Анализ на руския военен експерт Александър Дмитриевски: Операцията в Украйна ще продължи по-дълго, защото Воюваме с Терористи, а не с редовна армия!

Населението на проруския Мариупол, почти половин милион души, беше взето за заложник от нацистките бойци от батальона “Азов”, които не са подчинени на Киев. Подобна ситуация се разиграва и в проруския Харков. Властите на втория по големина град в Украйна не пускат цивилното население да се евакуира, страхувайки се от репресии от страна на нацисткия батальон „Айдар“, който се е окопал в града.

Украинското правителство умишлено забавя преговорите, за да създаде с цената на живота на своите граждани информационната картина, необходима на западните му господари и техните мощни медии. Или по- просто казано, задаващата се мащабна хуманитарна криза е част от западния план за създаване на тотална катастрофа в Украйна в случай че фашисткото правителство в Киев падне. За да хвърли вината за случилото се върху Русия и да си отмъсти.

Защо Киев поиска посредник при преговорите си с москва за създаване на хуманитарни коридори? И има ли нужда Москва от такъв посредник?

Искането от правителството на Украйна за посредник в преговорите говори не само за желанието на Киев да усложни максимално преговорният процес, но и за политическата липса на независимост на украинското правителство. Конфликтът може да бъде разрешен само от самите конфликтни страни и никой не може да го направи вместо тях. Да, страните имат право да се обърнат към други държави за помощ при организирането на процеса на уреждане, например за предоставяне на неутрален терен за преговори, но те трябва да преговарят сами. Последното обаче, което Киев иска е да преговаря: той имаше цели осем години, за да разреши конфликта в Донбас, но предпочете да увърта, вместо да реши проблема.

Какво мотивира нацистките батальони да държат хората в Южна и Източна Украйна за заложници?

Необандеровците разбират, че каузата им е загубена и не могат да се надяват на милост. Особено след руската заповед да бъдат убивани на място, а висшето им командване да бъде по възможност залавяно живо – за да ги съдят в Русия. Хванати в донбаския чувал и обградени в Харков и Мариупол, тези бесни нацисти, извършили безброй убийства на цивилни, знаят, че са смъртници. И затова единственият им стремеж в момента е да продадат живота си възможно най-скъпо, като повлекат със себе си в отвъдното колкото се може повече от цивилното руско и проруско население в украинския Юго-Изток. Целта им е също да действат по метода на изгорената земя, като правят градовете, които отбраняват, възможно най-нежизнеспособни.

Кой е виновен за това, че цели градове са държани като заложници от бандеровците?

Това е престъпният план на украинското ръководство и неговите отвъдокеански господари. Съвсем скоро Харков и Мариупол ще бъдат прочистени от налазилите ги нацистки плъхове. Но какво ни очаква в Одеса, Запорожието, Днепропетровск и Киев, които е видно, че нацистите превръщат в мощни отбранителни цитадели. Ако там нашите спец. части не успеят да проникнат и се наложи вътре да влезе армията, ще започнат улични боеве… И тогава можем да предположим, че тези най-големи икономически центрове на страната ще бъдат унищожени. Украинската икономика вече е напълно рухнала, а мащабният срив на финансовата им система, социалната сфера и инфраструктурата са на път.

Песимист съм относно бързото решаване на конфликта в Украйна. Смятам, че необандеровците няма да се съгласят да отворят хуманитарни коридори. Ше трябва да ги разбием с ракети, но в същото време трябва и да пазим цивилното население, зад което те се прикриват. Явно в тези операции на руската армия ще й се наложи да ползва само високоточни оръжия. Това в Украйна не се очертава като война, а като анти-терористична акция. Имаме си работа с терористи, а не с редвна армия. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ ПОБЕДАТА ДА Е ВАША

  2. Синът на Сюлейман Пуси с грозни заплахи към православните християни, плаши със затвор:

    „Всички путински кучки ще гниете в затвора“

    Няколко години след като атлантикът и бивш външен министър Соломон Паси изрече „Майната му на православието!“, днес и синът му Исак Паси лее от фейсбук профила си откровени заплахи и грозни обиди. Гневът на отрочето на Мони Паси е насочен основно към подръжниците на Путин, но и към православните християни като цяло.

    Всъщност, Исак е достоен наследник на баща си, който се разплаква всеки път, когато си спомни как са ни приели в НАТО. Напомняме и няколко знакови фрази на Соломон Паси, които са достатъчно красноречиви:

    “Майната му на православието.”
    “Искаме ядрени бази!”
    “Ще намалим русофилията в България.”

    Видимо синът му изпълнява татковите повели да се унищожи България като православна държава

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *