Американският сенатор Линдзи Греъм е включен в руския списък на терористите и екстремистите

Росфинмониторинг добави американския сенатор Линдзи Греъм към списъка на терористите и екстремистите, съобщи сайтът на службата. Миналата година Греъм каза по време на среща със Зеленски, че смъртта на руснаци по време на конфликта в Украйна е „най-добрата инвестиция“ на Вашингтон, припомня ТАСС.

Известен с пещерната си русофобия, сенатор Греъм многократно е призовавал Русия да бъде добавена към американския списък на страните, които спонсорират тероризма. Сенаторът предложи и различни варианти за затягане на санкциите срещу Руската федерация.

През май 2023 г. украинската страна публикува видео, което показва как Греъм на среща с украинския президент Владимир Зеленски казва, че смъртта на руснаци по време на конфликта в Украйна е „най-добрата инвестиция“ на Вашингтон. Говорителят на руския президент Дмитрий Песков нарече тези думи „позор за Съединените щати“, а говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че тезата за убийството на колкото се може повече руснаци „е стара базисна цел на американската политика“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Този се радваше на убийството и на руснаци и на украинци, факт! Преди няколко години, гледах документален филм за умишлено заразени хора от южните руски републики, с оцеляли деца и някои хора инвалиди, а също и видео как са убили деца и родители , запалвайки един детски център за развлечения в Русия, тези хора действително се радват на смъртта , но не на своята смърт и на своите семейства, а на чуждата смърт! Не знам какво да кажа, просто не знам, но е жестоко варварство!

  2. Липсва нещо – едни малки черни мустаци – –на злобната устичка .

    • Напротив, липсва дръвник и сатър за подобни абсолютни изроди.
      Списъци, брисъци …… не помагат при уродите. Това се дере живо.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *