Яне рекетирал депутатите от собствената си партия! Само той ли обаче? – с видео

iane9Skandalno.net Полицията погна и политическото кречетало Яне Янев. И не за друго, ами за рекет. Политикът, който напоследък се изявява като компетентен по всички въпроси, рекетирал свой депутат да подпише запис на заповед за 100 хиляди лева. Да припомним какво означава този документ: при определени обстоятелства, посочени в съответния документ, сумата по него става изискуема на мига. И този, който я е подписал, веднага трябва да я наброи на Яне. Записите на заповед напоследък станаха много модерна форма на изнудване.

Логично следите водят към напусналия неотдавна любимата си партия „Ред, законност, справедливост” Димитър Чукарски. Той не само че не отрича този факт, но и обещава да съдейства на органите за разплитането на истината.

Под сурдинка се говори, че и други партии имат подписани подобни тайни документи, за да се предпазят от политическото номадство, което наблюдаваме у нас от десетилетия. Истина е, че човек има право да се откаже от коя

Димитър Чукарски
Димитър Чукарски

да е партия, ако поведението на нейните лидери или пък програмата й влязат в директна война със съвестта. Само че в България не става така. И рядко чистата съвест е била мотив за подобен отказ от партията. При такова обръщане на палачинка винаги трябва да се задава въпросът: кой печели от този ход? В случая е ясно кой – управляващата партия ГЕРБ, на която й трябва много малко за абсолютно мнозинство, с което да си прокарва каквото си иска в парламента. Нека си припомним, че преди това същото направи и Марио Тагарински.

При записите на заповед няма шест-пет. Щом си я подписал измъкване няма. Сто бона са много пари за един депутат, който още не е успял да се нагуши. А това означава само едно: че или има кой да му плати, или пък ще му плати в брой за мъжеството да напусне Яне, а пък органите като си свършат работата, въпросният запис на заповед ще стане документ без съдържание.
Политическата кариера на Яне се клати, както ръката на оператора на този клип! ВИЖ ВИДЕОТО:

И между другото: забелязахте ли, как далеч, далеч преди да арестуват Трактора Алексей Петров, който се смята за сивия кардинал на Яневата партия, Яне спря да развява убийствените си разкрития, с които бомбардираше Главният прокурор? „Ред, законност, справедливост”? Да бе, да….skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *