Набедили Стамболийски за извратен – с видео

bgСекс компроматите винаги са били мощно оръжие да се омаскари известен човек. В края на миналата седмица skandalno.net предотврати незаконното разпространение на порно клип с популярната ясновидка Ивелина Христова от Пловдив. Собственикът на skandalno.net съдейства на полицията за ареста на изнудвачите. Случката ни провокира да се върнем назад в миналото. Оказа се, че и преди съществуването на Интернет, в България да очерниш някой със секс компромати било добре позната практика.

Александър Стамболийски е министър-председател в периода 1919- 1923. Свален е чрез военен преврат. След няколкодневно бягство, го арестуват и убиват по зверски начин. Но враговете му не спират до там. Трябва тотално да сринат репутацията, както на покойния Стамболийски, така и на цялото БЗНС.

Вестниците започват всеки ден да бълват мръсотия по адрес на убития държавник. Описват го като любител на женската плът и сексуален извратеняк. Новата власт стига до там, че пуска фалшиви разкази на вдовицата на Стамболийски, Милена, в които подробно са описани забежките му с чужди жени и оргии с други

Паметникът на Стамболийски в Славовица
Паметникът на Стамболийски в Славовица

представители от правителството на БЗНС. Пуска се слуха, че в къщата в родното село на бившия премиер, Славовица, редовно се организирали вакханалии по 3 дена. Появяват се и съседи, които свидетелстват за перверзните забавления.

Назначена е група, която има важната задача да разобличи любовната афера на министър-председателят с ученичката Пенка Емануилова. Според скалъпената история, Стамболийски се срещнал с невръстното момиче чрез друга своя любовница- Катерина. Държавният глава луднал по Пенка и я направил своя метреса. Наел апартаментче в центъра на София, където момичето се нанесло. Той прекарвал там повече време, отколкото в собсвения си дом.

В специално издание се публикувала цялата история на Стамболийски и Пенка, а в допълнение и любовните им писма.

Убийството на Стамболийски е едно от най-дивашките деяния извършвани срещу държавен глава. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *