Корумпирани полицаи пазят иманярите – с видео

imanqri Полицаи на местно равнище покровителстват иманярските банди. Това показват последните разследвания на родните антимафиоти. Грабителите на заровените ценности редовно се отчитали на униформените в замяна на защита. Досега няма нито един успешен удар срещу десетките върлуващи банди.

Местните полицаи познават добре иманярите в района си. Обикновено организират ареста на бандитите, но вместо да ги пратят зад решетките, им предлагат изгодна и за двете страни сделка. Иманярите се стараят да не привличат вниманието на униформените, но това на практика е невъзможно. Рано или късно им се налага да делкат с полицаите или да идат в затвора. Ченгетата обаче наистина добре пазят източниците си на imanqri2допълнителни доходи – винаги са готови да стопират разследвания от по-високо ниво.

Иманярството, в някои райони, е единственият начин за препитание. От беднотията и безработицата, на много мъже им се налага на грабнат кирката и да се присъединят към местната банда. На практика, няма неизръшкани от иманярите земи. От Северозападните райони до Черноморието – навсякъде е разорано и заграбено, каквото е намерено.

Но и иманярството, като всеки друг бизнес, пострада от кризата. Цените на изровените антики значително се е смъкнала. Частни колекционери от цял свят могат да се сдобият почти на безценица с древни предмети от българските земи. Независими иманяри сами ги търсят и им предлагат стоката си евтино- само да спечелят нещо. В бандите, най- слабо платени са копачите. Висшестоящите прибират големите пари.

Иманярството е един от най-древните занаяти. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *