Юлия Берберян изгонила Бойко Борисов от корта си, защото не плащал

Юлия Берберян
Юлия Берберян

Бойко, Юлия Берберян и дъщеря й Маги Малеева развалили дружбата още докато бил кмет, твърдят запознати с техните взаимоотношения. Причината била тривиална – Борисов идвал да играе тенис на частните кортове на семейство Малееви, а охраната му от НСО гонела останалите трениращи, тъй като „обектът бил в опасност“. След няколко подобни прояви Берберян телефонирала в кметския кабинет на Б.Б. и след като била свързана от секретарката Теди, учтиво помолила градоначалника да не посещава повече нейния тенис клуб, тъй като нарушава спокойствието на останалите. Берберян изразила и учудване защо Борисов не си заплаща дори наема на корта, който е твърдо фиксиран на 35 лева на час.

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Бойко много се жегнал от тази забележка и започнал да посещава тенис кортовете на „Левски“, които са в близост до тези на Берберян и дъщеря й Маги Малеева. След това неговият приятел Иван Саздов направил модерен тенис клуб в Банкя и Борисов се преместил да играе основно там. Естествено – без да плаща нито лев.

Факт е, че след като стана премиер, Бойко Борисов подпомогна тениса. Той разпореди да се модернизират кортовете на „Академика“ до парк-хотел „Москва“ и отпусна 2 милиона лева. Е, половината пари бяха откраднати от „наши хора“, но все пак тенис кортовете бяха осъвременени, а от федерацията поставиха паметна плоча на Бойко Борисов пред официалния вход.

 

Маги Малеева
Маги Малеева

Бойко бесен, праща данъчни на Маги Малеева

Именитата ни тенисистка Маги Малеева, която е и собственичка на елитен тенис клуб в Борисовата градина, е изпитала на своя глава злия спортен нрав на Бойко Борисов. Буквално седмица след като премиерът загубил на корта от Маги Малеева и Борис Бекер, базата на тенис клуба била атакувана от данъчни. Те поискали да видят дали в тенис клуб „Малееви“ издават касови бележки за провежданите тренировки на кортовете. Данъчните ровили цяла седмица в счетоводните бумаги на „Малееви“, но проверката им не открила нищо.

Макар официалният повод на данъчната проверка да е анонимен сигнал, Маги Малеева и майка й Юлия Берберян са убедени, че това се е случило след устна заповед на самозабравилия се банкянски примитив Бойко Борисов, избран от обсебения от глупост български народец за премиер!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *