Сашо Майонезата пробутал Елен в Народния театър

elen-i-sashoЕлен Колева била назначена в Народния театър не толкова по заслуги и заради големия си талант, а поради факта, че любовникът й Александър Найденов отново гледа благосклонно на нея, разкриват нейни колеги.

Майонезеният бос е член на настоятелството на Народния  и това му дава възможност да казва мнението си и да  влияе върху членовете и състава на трупата.  Точно дебелите връзки на мастития бизнесмен помогнали на Колева  да бъде назначена на щат и да се сбъдне най-голямата й мечта Тя  получи и една от главните роли в пиесата „Чайки пият чай“ на Александър Мардан и вече репетира трепетно, вярвайки, че ще направи голямо впечатление на публиката.

Наскоро тя каза, че дългото очакване си е струвало и всички мечти на този етап вече са й се сбъднали.

Елен и Александър се скараха жестоко преди повече от година и той я изхвърли от дома си само с дрехите на гърба й. Тя дълго се кри от журналисти, изпадна в депресия, а всички театрални врати за нея бяха затворени поради яките връзки на гаджето й.

Актрисата се окопити след блестящото си представяне на „Денсинг старс“, а наскоро Сашо призна, че е преосмислил поведението си и най-вече ревността си. Двамата отново са заедно, но не са признали това публично.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/aNV9LlHY-ac

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.