Таня Боева загуби второто си дете

peviza2Певицата Таня Боева загуби второто си дете часове след раждането. Фолк изпълнителката видяла живо бебето, но малко по- късно й съобщили тъжната вест. Причината за трагедията не е ясна, чакат се резултати от аутопсията.

Таня Боева вече е изписана от болницата, но се е заключила в дома си и не излиза. Не знае какво точно се е случило и плаче по цял ден, разказват от близкото обкръжение на певицата. Детето се е родило в сряда. Било живо, майката го видяла и го прегърнала. Няколко часа по-

Таня Боева със сина си Росен
Таня Боева със сина си Росен

 късно й съобщили, че е починало. Причината все още не е изяснена.

Певицата криеше бременността си чак до седмия месец. Едва през април месец разкри щастливата вест в тв. предаване. По време на цялата си бременност, Таня Боеве нямала никакви здравословни проблеми. Медицинските прегледи показвали, че бебето се развива добре. Никой не подозирал ужасът, който ще се случи.

Първият син на Таня Боева и съпругът й Мишо Бургуджиев се роди през 2008 г. Малкият Росен доста притеснил родителите си, тъй като се появил на бял свят в седмия месец. Същата съдба имала и майка му, но и двамата се справили с първото предизвикателство в живота си. Уви, вторият син на Таня Боева няма този шанс.

Таня Боеве обяви втората си бременност в „Станция нова“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.