Таки изчезна безследно

таки полицияДоскоро Христофорос Аманатидис – Таки си живееше много добре в имението си на Карибите. Тези дни обаче се заговори, че гъркът, който дълги години ръководеше разпространението на наркотици у нас, мистериозно изчезнал от дома си. Таки избяга от България преди близо три години. Първоначално се говореше, че се намира в Кейптаун, но после се устаннови, че това са били заблуждаващи слухове и всъщност живее на Аруба. От там той продължаваше да ръководи хората, които работят за него тук.

Броят на членовете на групата му „Бандата на чуковете” намаля, но те не

Таки
Таки

преустановиха дейността си. Много от приятелите му го посетиха в луксозния му дом, в това число и Даниел Боримиров, който е женен за сестрата на Таки – Афродита. Въобще, пари при пари отиват.
До скоро наркобосът поддържаше сериозна връзка с едната от сестри Шехтови – Боряна. Дори имаше твърдения, че двамата се венчали тайно, но така и не се появиха доказателства по въпроса.
Освен Таки, с него са изчезнали и охранителите му и най-близките му хора, които са били с него в Аруба.

Даниел Боримиров е женен за сестрата на Таки! Пари при пари отиват!
Даниел Боримиров е женен за сестрата на Таки! Пари при пари отиват!

Една от версиите за изчезването на наркобоса е, че той е премахнат от конкуренти.
По-надеждна версия обаче е, че той е предусетил, че го грози опасност и е напуснал острова. Вероятно се крие в Гърция, където строи къща на Халкидики. Най-вероятно ще се установи там с Боряна, която запознати твърдят, че е бременна. Таки ще бъде по-близо до България, за да може да ръководи по-ефектно своите дела и да следи изкъсо конкуренцията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.