Божидар Димитров: Умрях от глад докато бях министър! – с видео

Божидар Димитров
Божидар Димитров

Обичащият да скандализира обществото бивш министър без портфейл, Божидар Димитров, най-накрая реши, че вече може да дава интервюта. Вероятно досега му беше забранено да прави изявления. Запознати коментират, че преди бил първа дружка с премиера, но това вече се е променило.

дълго умува дали да приеме оставката на

Доскоро Божидар и Бойко гледаха в една посока. Но вече май не е така!
Доскоро Божидар и Бойко гледаха в една посока. Но вече май не е така!

Димитров, но впоследствие историкът беше освободен и като министър, и като народен представител.
Възпълният бивш член на „столетницата” коментира, че електоратът на партията съвсем е намалял и сигурно не надхвърля 400 000 души. И това било заедно с купените по време на изборите ромски гласове.
Ексминистърът продължи да откровеничи и каза, че изобщо не съжалява, че се е разделил с БСП и е преминал от страната на Бойко, защото столетницата много се променила. Действията на членовете й били далеч от социалистическата идея. Крупните Божидар Димитровбизнесмени забравили за проблемите на хората. Парадоксът не бил в това, че лидерите й са богаташи, защото и в ГЕРБ са такива, а това, че някога БСП беше партията на народа, но вече съвсем се модернизирала.
Божидар Димитров не пропусна и да се ожали, че докато беше министър без портфейл, доходите му намалели. Дори дъщеря му му казала, че е забелязала подобно нещо. Това е в резултат на закона за конфликт на интереси, защото Димитров нямал право да дава консултации, да прави филми и да пише статии и книги.

Виж една от скандалните реплики на Димитров докато беше министър от ГЕРБ: „Шибан народ“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.