Стоян Стоянов – Златния склонява 13- годишни към проституция

zlatniqСтоян Стоянов – Златния бе арестуван по обвинение за склоняване на непълнолетни момичета да проституират, а сред жертвите му се оказаха 13- годишни момичета.

62- годишния дъртак открай време имал слабост към ученичките. С настървение се хвърлял на всяка девойка, която се прехласвала по златните му ланци и имиджа му на повехнал рокаджия. Златния държал малолетните му любовници да са девствени.

Стоян Стоянов- Златния се появи в публичното пространство преди година и половина. Без

Златния се хвали, че е спал с над 300 жени
Златния се хвали, че е спал с над 300 жени

него рядко минаваше столично парти, а уискито и пурата бяха част от самочувствието му. Пред обществото се представяше като върнал се от Америка емигрант. Забогатял, отворил фирма, но веселбата му липсвала. Именно заради това се насочил към конкурсите за красота, които с охота журирал. Вървяло му до деня на неговото задържане.

Полицаите обаче имат друга версия за бързото му забогатяване и произхода на доходите му. Според тях конкурсите за красота са били параван за незаконната му дейност. Истината била, че мъжът нямал нищо общо с модните среди, а склонявал към проституция.

„Златния“ не е златен, макар че синджирите му са истински. Носи ги поне от 20 години и дори спи с тях. От десетилетие не е сменял и прическата си, която е леко в стила на дискомодата от 80- те. В „Банишора“ , където живее под един покрив със законната си съпруга и любовницата си, му викат Железния или Тенекиения. Цар е на обещанията, но не и на изпълнението им. Често се фука с живота си в Америка, където работел каквото му попадне. Мит е и богатството му. Живее добре, но не е милионер, за какъвто го мислят наивните момичета“, разказват запознати. Те припомнят, че някога Стоянов предлагал озвучителна техника под наем, проектори и стени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.