Щракнали Радост Драганова с кока?

Любопитен фотос на водещата Радост Драганова  се разпространява из интернет. На него ексводещата на позалязлото вече предаване, преименувано в “Модерно”, държи в ръцете си нещо бяло, което не е нито сол, нито захар, нито брашно.

В снимката много хора познават коката, явно от личен опит. Мрежата веднага гръмна, че Радост се друса с най-скъпия наркотик, но журналистите все пак си вързаха гащите, като изказаха вероятност снимката да е и фотомонтаж, направен от нейни врагове.

Всички знаят, че Радост бе свалена от ефир, тъй като столичен бизнесмен я обвини, че е съучастничка в корупционни практики, когато е работила в Столична община. От БиТиВи не направиха журналистическа проверка вярно ли е обвинението  или е клевета и побързаха да махнат предаването на Радост, като се оправдаха с ниския му рейтинг.

Случаят е пресен, отпреди няколко седмици и нищо чудно водещата да е започнала да се утешава с нещо по-силно от адреналина на  синия екран. За автентичността на снимката пък са сигурни от други медии, защото отдавна се разпространява слухът, че Радост и половинката й Ники Николов, продуцентът на Биг Брадър си падали по силните усещания и силните вещества, които ги държали бодри, правели ги смели и самоуверени. За кои точно вещества става дума никъде не се уточнява, но всички разбират от публикацииите, че двойката е на ти с някои наркотици.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.