Шок: Жена гърмя по баща, децата му й вдигали шум

Съседка стреля по мъж с газов пистолет в неделя вечерта в столицата. Тя позвънила на вратата, насочила пистолета и гръмнала. Мъжът се олюлял пред смаяните погледи на децата си, а те си помислили, че е умрял.

 Ревнали с пълен глас, а съседката демонстративно се прибрала. Причина за стрелбата била шумна игра на двете хлапета на 2 и 4 годинки в 22 часа през нощта. Майката признава, че били буйнички, счупили чаша, настанала суматоха, докато съберат стъклата, а таткото им се скарал. Съседите от долния етаж периодично се оплаквали от шума, но този път не издържали и се появили въоръжени и опасни. Цялата стая беше в дим, очите ни сълзяха, кашляхме, разказва майката. Преместили се уплашено в другата стая, а тя слязла при съседката да попита защо е изплашила цялото семейство.

 Децата ми станаха свидетели на изстрела, преживяха шок, сега трябва да ги лекувам, разплакала се дамата от горния етаж„ Разярената жена я посрещнала по нощница и с насочено оръжие и извикала „Махай се, ще те убия“. Тя наистина имаше вид, че ще стреля пак, затова се прибрах вкъщи, казва майката. И допълва. Деца са. Как да ги спра. Гонят се вкъщи, играят, не мога да ги вържа. Съседите й били възрастна двойка, много нервни, непрекъснато пиели някакви хапчета и молели за тишина. Отношенията между тях ескалирали, когато малките започнали да си лягат все по-късно и да вдигат все повече шум.

Стресираното семейство извикало полиция, а униформените намерели празна гилза. Майката настоява съседката й да бъде съдена за хулиганство и да си плати глобата. Голямото дете поискало да му купят пистолет, за да може да защитава семейството си. Не искаме да бъдем черни пророци, но там случаят едва ли ще завърши само с това. За да има мир, едното семейство би трябвало да се премести.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hXzoJCbRUYg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.