Шок! Ученици пребиха Джийсън Брад Люис

ДжийДжийсън Брад Люис бил ступан в автобус от градския транспорт, съобщиха свидетели на случката. Претенциозният особняк си пътувал към къщи с автобус номер 76, когато се  озовал внезапно в неподходящо време сред неподходящи хора на неподходящо място.

Мястото наистина било странно за такава голяма звезда, за каквато той се има. Вместо с лимузина и шофьор, нашенският хахо просто се друСА в общественото возило.

Група ученици, които също се прибирали от училище, разпознали Людмил от Тръстеник и започнали да му  подвикват присмехулни обиди, свързани със с*ксуалната му принадлежност. Понеже той не им отговорил и гледал разсеяно през прозореца, момчетата се настървили и първо започнали да го бутат, а после и да го ритат.

Слабичкият певец се стоварил на земята, а момчетата даже решили да му бутат пръст в непозволено място. Пътниците се развикали, дами се разпищели, а шофьорът предвидливо спрял между две спирки, за да пусне звездата да слезе и да предотврати по-сериозното задълбочаване на конфликта.

Джийсън наистина е ексцентрик, но това едва ли е повод да бъде бит в автобусите. Той работи по 16 часа на ден като компютърен дизайнер, за да може да си набавя пари за клипове и авторски песни. Самият той призна, че представянето му в Брадъра било роля и я играл по правилата. Иначе нямал нищо против Златка Райкова, даже я харесвал.

Част от младежите обаче не приели това за роля и му имали зъб. Когато го видяли в автобуса, те се нахвърлили отгоре му, обвинявайки го, че е гей.

За да не се стигне до крайности, шофьорът на автобус 76 отворил вратите между две спирки и позволил на Люис да си изниже тихо и незабелязано

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/AHD3E7MOSCI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.