Сестрата на Златка Блек Златина отива на конкурса Мис Плеймейт

Крушата не пада по-далеч от дървото, а в случая сестрата от сестра си. След като Златка Димитрова спечели конкурса „Мис Плеймейт“ сега собствената й сестра – Златина ще се опита да засенчи известната си кака. Тя е минала всички предварителни кръгове, одобрена е и ще участва на финала с още 11 момичета. Голямото събитие ще се състои в София на 7 декември и мераклийките били много, но ги пресяли. Те ще бъдат подложени на всички ритуали, включително и на тест за интелигентност. Със сигурност малката Златина е по-наясно с географията, тъй като работи от известно време като елитна танцьорка в клуб в Ибиса. Един от най-известните испански курорти е възхитен от уменията на момичето, като не се уточнява за какви по-точно умения иде реч. Златина е майсторка на танците, включително и тези на пилон, сложила си е достатъчно количество силикон и вече е готова да щурмува родния елит от красавици. На снимката тя е чисто гола, но не й пука. И докато кака й се гърчи из ВИП Брадър да си пореве на воля и да спечели някой лев, то малката й е сериозна конкуренция. Ако Златина спечели конкурса, то Златка ще получи прозвището каката и ще я имат за по-дъртата от двете, което доста ще навреди на мераците й. Не е ясно дали сестрите се подкрепят в това начинание, или се конкурират. Те не били особено близки в детството, защото като се развели родителите им, ги разделили. Едната живеела при баща си, другата при майка си. По-късно и двете били при майка си и били толкова буйни, че махалата пропищяла от тях, а около апартамента им винаги се увъртали момчета с провиснали езици. Съседи разказват, че момичетата имали доста бурно моминство, но може и да злословят. А майка им – учителката, явно няма нищо против и двете й щерки да позират чисто голи пред цял свят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Пълни глупости и измислици .Автора на това е доста елементарен и нещо му липсва .може би красота,любов …..или мозъчни клетки.

  2. Моника…Моника …искаш ли една среща с родителите на Златина -тогава ще ти стане пределно ясно ……каква е истината ,какво е страх и т.н

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.