Кристина Димитрова заграби нов апартамент в София

Кристина Димитрова спечели нов апартамент

Спечелила от сделки с недвижима собственост

Легендарната диско певица Кристина Димитрова от няколко дни се фишка с нов апартамент в София, издадоха нейни познати. Изпълнителката заработила за жилище в новопостроен луксозен хотел, намиращ се в столичния „Лозенец”.

Източниците са убедени, че тя не е купувала с пари новата си придобивка, а го е получила като комисионна за поредица от успешни бизнес сделки. Те припомнят, че Димитрова от години наред се препитава като брокер на недвижими имоти и във времето успяла да разпродаде голяма част от сградата.

Кристина Димитрова

Поради настъпилата тежка финансова криза, собственикът не успял да й изплати комисионните и след тягостни скандали се спазарили, да й преотстъпи правото на собственост върху един от апартаментите. Специалисти са категорични, че певицата не е трябвало да склонява на тази оферта, но все пак по – добре врабче в ръка, отколкото орел в гора.

Защото, въпреки че хотелът разполагал със съвременно и модерно оборудване, придобиването на такава собственост крие определени рискове и финансови задължения. На първо място, всеки месец Кристина Димитрова ще трябва да вади по няколко стотачки за поддържане на общите части, а ситуацията можела да се усложни още повече, ако изникне някакъв непредвиден ремонт по сградата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ZDQBkTvdUgU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.