Радина Кърджилова и Юлиан Вергов – красавците на България

krasiviАктьорите от „Стъклен дом” Радина Кърджилова и Юлиан Вергов бяха избрани за най- красиви българи за 2010 в авторитетната класация на сайта: ViewSofia.com. Фен масата на най- популярния бг. сериал избута любимците си до върха и доказа, че единствено народът качва и сваля звезди от небосклона на шоубизнеса, а не пиарите.

24- годишната Радина Кърджилова нашумя с ролята си на обърканата

Радина се надява да направи големия удар с "Тилт"
Радина се надява да направи големия удар с "Тилт"

тийнейджърка Сиана в „Стъклен дом”. В класацията за най- красива българка, младата актриса надви силната конкуренция на Мария Игнатова, която остана на второ място, и Нина Добрев – трета. Радина Кърджилова участва и в най- новия филм „Тилт”. Очакванията към лентата са огромни, но дано да не издъхне още на първата седмица като „Лов на дребни хищници” и „Стъклената река”.

2010 г. безспорно беше една от най- успешните за най- красивия българин

Юлиан Вергов участва в хитовете на 2010
Юлиан Вергов участва в хитовете на 2010

Юлиан Вергов. Актьорът изпълни главната роля в най- касовият български филм „Мисия Лондон”, а няколко месеца по- късно се превъплъти в един от основните персонажи и в най- хитовия роден сериал „Стъклен дом”. За съжаление, феновете на сапунката по БТВ останаха разочаровани от отпадането на героя на Юлиан Вергов през втория сезон. Причината се оказа високият хонорар на актьора, който

Калин и Елена - най- елегантни българи
Калин и Елена - най- елегантни българи

продуцентите поне засега искат да спестят. 6500 лева, колкото и Елена Петрова, взима на епизод Вергов, което ги прави най- скъпо платените звезди в сериала.

Друга двойка от „Стъклен дом“ пък се окичи с титлата най- елегантни българи. Елена Петрова и Калин Врачански спечелиха оспорваната битка в традиционната класация.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *