Порно Снежанки – хит на Нова година

snejanki1Жриците на любовта са сред най- търсените удоволствия през новогодишната нощ. Празнична програма, специални костюми, намаления и промоции – секс труженичките се готвят за оружая си през последната вечер на годината и гледат да отстранят конкуренцията с най- изгодната оферта.

За празника проститутки и жигола обединяват сили, за да отговорят на

Суинг двойките са търсена компания по празниците
Суинг двойките са търсена компания по празниците

огромното търсене за суинг двойки. През последните няколко години движението стана популярно и у нас. Въпреки това, много семейства не могат да си намерят друга двойка за Нова година и са готови да платят сериозни суми, за да задоволят мераците си.

Офертите за садо- мазо секс също са доста търсени. Двучасов сеанс със строга господарка излиза около 300 лева, в зависимост от желанията на клиента. За gospodarkaповече време има празнични намаления.

Хитът на празника обаче си остават секси Снежанките. Обикновено ги поръчват големи мъжки компании на домашно парти. Цените варират между 100 – 200 лева на час, като всеки участник в оргията трябва да плати по 100 допълнително.

Празнуващите по родните зимни курорти също няма да останат на сухо.

Палавите Снежанки са хитът за Нова година
Палавите Снежанки са хитът за Нова година

Заведенията и хотелите гъмжат през целия сезон от нощни пеперудки, но най- вече по Нова година. Изборът е огромен, а и на гостите не им се налага да ги търсят – водят им ги или сами си идват.

Резервациите за стриптийз баровете, предлагащи свежа плът, отдавна са изчерпани. Това удоволствие обаче не е за всеки джоб.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.