Николета вкара 1- годишната си щерка в „Къртицата“

Николета ключНиколета е не само участникът с най-висок хонорар в „Къртицата“, но и играчът, когото продуцентите носят на ръце, камерите не изпускат от обхват, а всеки неин каприз се удовлетворява, дори преди да си го е помислила.

Миналата седмица плеймейтката бе некадърно отвлечена от софийско кафе, където оказа още по-некадърна съпротива, заплашвайки похитителите си, че ще ги обади на Валери. След като стоя на сухо цели пет дни, продуцентите й докараха и самия Валери, за да се погушкат двамата и да спадне нервното й напрежение.Азис1 И разбира се да се вдигне рейтинга на шоуто, защото кога ще видят зрителите жива и май вече бивша футболна легенда да интимничи по екрана?

Като капак на всичко в къщата бе вкарана и едногодишната дъщеричка на Николета – Никол. Те, децата, не избират родителите си и все пак на хлапето бе осигурена щедра порция шок да празнува рождения си ден с непознати хора в непозната обстановка в името на прословутия рейтинг на предаването и капризите на звездеещата й се майка. Разбира се бяха излъчени кадри само когато детето се смее, но не и когато плаче. Другите участници уж бяха изненадани от появата на момиченцето, но кой знае защо се бяха приготвили с подаръци.

Иначе те уж не излизат оттам и непрекъснато се оплакват кой хърка и кой мърка. Като нелепо бе окачествено от някои зрители вкарването на едногодишно дете в такова риалити, а Николета пък веднага взе първото място в класацията на най-толерирания участник. Сега, след като вътре в къщата тя има две приятелки – Азис и пловдивската й дружка, след като има и трети братовчед – Тодор, остава да влязат баба й, леля й, чичо й, братовчедите до пето коляно, приятелките, приятелите и всичките й бивши любовници, за да бъде шоуто пълно. Само не е ясно дали ще ги побере къщата, или някои трябва да налягат и на поляната.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/n-1VHuA8QmM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Malkoto tziganche i kopelenetze shte stane mangal kurwa kato spermoljasalata so majka. Zashto oshte e razresheno na tzigankite da rajdat v Bulgaristan?
    Towa e zaplaha za nasheto tursko naselenie!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.